www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YAVUZ UĞURDAĞ KOLTUĞU GERİ ALDI

YAVUZ UĞURDAĞ KOLTUĞU GERİ ALDI

Yerel seçimler için İTSO Başkanlığı görevinden ayrılan Yavuz Uğurdağ İTSO’da yapılan seçimler neticesinde yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimleri için İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ görevinden ayrılarak İnegöl Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıklamıştı. Ancak AK Parti, İnegöl Belediye Başkanlığı için önümüzdeki dönemde de Alper Taban’la devam etme kararı vermişti.

İTSO Meclis Üyeleri ve Yönetimi tarafından Yavuz Uğurdağ’a yeniden görevine geri dönmesi için çağrıda bulunulmuştu. İTSO’da Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin istifasının ardından boş kalan üyelikler için bugün İTSO Meclis üyeleri arasından yeniden bir seçim yapıldı. Yargı gözetiminde gizli oy ve açık tasnifle yapılan seçimde Meclis üyelerinin büyük bir çoğunluğu ile Yavuz Uğurdağ yeniden Yönetim Kuruluna seçildi. İTSO Yönetim Kurulu ise Yavuz Uğurdağ’ı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçti.

Seçimden sonra açıklama yapan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ “Odamızda Meclis üyesi arkadaşlarımız ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız beni yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçtiler, Meclis üyelerimiz arasından yapılan seçimlerde Meclis üyelerimizin tamamına yakını gelip oy kullandılar. Beni yeniden bu göreve seçen tüm Meclis üyelerimize ve Yönetim Kuruluma teşekkür ediyorum. Odamıza, sanayicimize ve şehrimize kaldığımız yerden var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Benimle beraber Yönetim Kuruluna seçilen Celal Ter’i de tebrik ediyorum.” dedi.

 

Yapılan seçimler sonucunda İTSO Yönetim Kuruluna seçilen 2 asil ve 10 yedek üyeler şu şekilde oluştu.

Asil Üyeler; Yavuz Uğurdağ, Celal Ter.

Yedek Üyeler; Kerem Arı, Emrah Erim, Aslan Taşhan, Yücel Demir, Reis Yurdakul, İlker İrge, Emre Yıldırımlı, Ahmet Uğur Yeyğel, Halit Çile, Recep İnce



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19