www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YAZ SPOR OKULU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

YAZ SPOR OKULU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu yıl 10´uncusunu düzenledikleri ve 1. etabında 8 branşta 224 sporcuya hizmet verdikleri Belediyespor Yaz Spor Okulu´nun 2. Dönem kayıtlarının başladığını dile getirdi.

 

İnegöl Belediyespor bünyesinde gerçekleştirilen Belediyespor Yaz Spor Okulu programını ziyaret eden Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Yaz Spor Okulu´nun faaliyetleri ve 2. dönem kayıtları ile ilgili bilgi verdi.

HALTER VE GÜREŞE TALEP OLMADI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan öğrencilerimizin yaz tatillerini doğru değerlendirme, kötü alışkanlıklardan uzak, spor ile stres atmalarını ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Bundan dolayı da Yaz Spor Okulu çalışmalarımızı düzenliyoruz. Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak Yaz Spor Okulumuzu bu yıl toplam 10 branşta düzenliyoruz. Ancak Halter ve Güreş branşlarında kayıt olmadığı için 8 farklı branşta çalışmalarımıza başladık. 10´uncusunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları 1. dönem kayıtlarımız tamamlanmış olup 2. dönem kayıtlarımız devam etmektedir. Spor branşlarımız; Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Güreş, Halter, Cimnastik, Taekwondo ve HİS. Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol çalışmalarını Belediye Spor Salonu´nda, Kort Tenisi çalışmalarını Kültürpark içindeki tenis kortumuzda,Yüzme branşımızı Otel Angelacoma´nın yüzme havuzunda,Taekwondo Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi´nde,Cimnastik Kültürpark içi Belediye Spor Salonu´nda,Güreş Alanyurt Yunus Emre Spor Salonumuzda,Halter çalışmalarımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonumuzda gerçekleştirilecek. Şu anda voleybolda  35 kişi, basketbolda            48 kişi, yüzmede 58kişi, Masa Tenisinde 18 kişi, Jimnastikte 18 kişi, Kort Tenisinde 35 kişi, Taekwondo´da ise 12 kişi olmak üzere toplamda 1. dönem kayıt yaptıran 224 sporcumuza hizmet vermekteyiz. Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yaz spor okullarımıza gelen öğrencilerimizden ilgili spor branşında yeteneklerini ön plana çıkaran ve bu spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen çocuklarımızı kulüp çalışmalarına alarak lisans çıkarıp kulübümüzün lisanslı sporcusu yapacağız. Ayrıca bir kez daha buradan 2. dönem kayıtlarımızın devam ettiğini değerli velilerimize hatırlatmak istiyorum. Ben bu vesile ile tüm ilçe halkımızı sağlıklı bir yaşam için Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25