www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YAZIN KEYFİ SPOR OKULLARINDA ÇIKIYOR

YAZIN KEYFİ SPOR OKULLARINDA ÇIKIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün organize ettiği ?Yaz Spor Okulları´ 6 bin öğrencinin katılımıyla başladı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirilmesi ve çocukların spora yönlendirilmesi amacıyla her yıl organize ettiği ?Yaz Spor Okulları´ 6 bin öğrencinin katılımıyla başladı.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları, alanında uzman 100 eğitmen ve antrenör ile 7 yüzme havuzu, 2 spor kompleksi ve 5 spor salonunda; jimnastik, voleybol, masa tenisi, yüzme, bisiklet, yelken, satranç, karate, tenis ve yüzme branşlarında hizmet veriyor.

Büyükşehir Belediyesi´nin spor yatırımlarının da etkisiyle spor yapmak isteyen çocukların sayısında artış olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, ?Kentimizde yaşayan çocuklarımızın yaz aylarını sağlıklı ve spor dolu bir ortamda geçirmeleri, zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları çok sevindirici. Yaz okulu kapsamında açılan branşlarda yetenekli öğrencileri kulüp temel eğitim çalışmalarına alarak yarışmacı sporcu olabilmelerini sağlamak; fikir, ruh ve beden sağlığı açısından da topluma faydalı bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak, güçlü, kararlı, paylaşımcı ve sorumluluk duygusu taşıyan sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ailelerimiz de artık spor kültürünün bilincinde ve çocuklarını spora teşvik ediyorlar? diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları, 28 Ağustos Cuma günü sona erecek.

 

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00