www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YAZLARI TOZDAN KIŞLAR ÇAMURDAN GEÇİLMEYEN YOL KAMYONCULAR İLE ESNAFI KARŞI

YAZLARI TOZDAN KIŞLAR ÇAMURDAN GEÇİLMEYEN YOL KAMYONCULAR İLE ESNAFI KARŞI

39 no’lu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Küçükçalık fabrikası arasında bulunan 500 metrelik yolda kooperatif üyelerinin yaşadığı sıkıntılar, çevre esnafla aralarında tartışmalara neden oluyor. Kooperatif Başkanı Recep Portakal, kış aylarına girilmesi as

Yazları Tozdan Kışlar Çamurdan Geçilmeyen Yol

KAMYONCULAR İLE ESNAFI KARŞI KARŞIYA GETİRDİ

 

 

Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde yer alan 39 no’lu Taşıyıcılar Kooperatifindeki yol sorunu, çevre esnafıyla şoförler arasında tartışmalara neden oluyor. Yolun asfaltsız olması nedeniyle yazın toz kışın ise çamur deryası olan ve günlük 200 ila 300 arasında büyük aracın kullandığı 500 metrelik bu yolda, yayalar da ezilme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor.

 

39 No’lu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Recep Portakal, sorunun yaşandığı Küçükçalık fabrikası ile kamyon garajı arasında bulunan 500 metrelik yerin asfaltlanması gerektiğini söyledi. Yazın toz kışın ise çamur deryasına dönen yolun yolda bir an önce çalışmalara başlanmasını isteyen Portakal, “Bu yoldan günde yaklaşık 200 ile 300 civarında araç geçmekte. Ancak çamur ve tozdan dolayı sanayi esnafı ile şoför esnafı sık sık kavga etmekte. Sanayi esnafı bu yolun kullanılmasından rahatsız. Ayrıca yayalar da ezilme tehlikesi yaşıyorlar” dedi.

 

Akü Hırsızlarının Önüne Geçemiyorlar

Kamyoncu esnafının büyük sıkıntı çektiği yolda yaşanan sorunların giderilmesini isteyen Portakal, “Bir de park sorunumuz var. 39 no’lu kooperatifin çevresi dar olduğu için kamyonlarda park sıkıntısı yaşanıyor. Araçlarını içeride park edemeyen şoförler ise akü hırsızlarının kurbanı oluyor. Kooperatifte her gün bir akü hırsızlığı yaşanıyor. Bununla ilgili de alanın genişletilmesini istiyoruz. Üyelerimiz her iki konuda da mağdur durumdalar. Kooperatifin üyesi her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda her kamyona da yer bulmak kolay olmuyor ki bulamıyoruz da zaten” diye konuştu. Portakal, İnegöl Belediyesinin sorunlarını dikkate almasını ve bu mağduriyetten kurtarmasını istediklerini dile getirerek, yolda yapılacak olan asfaltın kışın iyice bastırmadan yapılmasını istedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00