www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?YEDİ MESELE? PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

?YEDİ MESELE? PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Yedi Hilal Derneği geçtiğimiz ay içerisinde startını verdiği Yedi Mesele programlarının ikincisini dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği programda Naire Çikeyeva Anadolu Lisesi´nde felsefe dersi öğretmenliği yapan Hasan Soylu ?Çağdaş bir mesele olarak yabancılaşma? konusunda bir sohbet/sunum gerçekleştirdi.

 Yabancılaşmanın günümüzün temel meselelerinden biri olduğuna değinen Hasan Soylu Hoca öncelikle Yabancılaşma kavramının ortaya çıkışını, sözcüğün anlamsal kökenini, batı düşünce dünyasındaki yerine değindi.  Yabancılaşmanın bizim düşünce dünyamıza geliş serüvenine değinerek modernizmin bize bulaştırdığı virüslerden birinin de bu kavram üzerinden düşünce dünyamızdaki tahribatına değindi.

Konuşmanın sonunda Yabancılaşmanın bireydeki karşılığına vurgu yapan Hasan Soylu konuşmanın bitimine dinleyicilerin sorularına cevaplar verdi. Programın sonunda bir değerlendirme yapan Dernek Başkanı Numan Konaklı ?Yedi Mesele? programlarına gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirterek; günümüzün önemli meselelerini  konuşuyoruz.  Gençlerimizin doğru ve ahlaki olana ulaşması adına başlattığımız bu programların aynı heyecanla devam edeceğini dile getirdi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71