YELPİ İNEGÖL BAYİİ HİZMETE GİRDİ

YELPİ İNEGÖL BAYİİ HİZMETE GİRDİ

Türkiye genelinde ünlü bir marka olan Yelkenler Tavukçuluk (YELPİ), gerçekleştirilen tören ile İnegöl Ana Bayii açılışını gerçekleştirdi.

Dün saat 13.30’da eski Ankara Caddesi üzerinde bulunan firma önünde gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Demokrat Parti (DP) Bursa İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, DP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Koyuncu, DP Yıldırım İlçe Başkanı Engin Özkan, DP İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş, İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Salim Kaplan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İNEGÖL HALKINA HELAL TAVUK SUNACAĞIZ

Tören esnasında bir konuşma gerçekleştiren YELPİ İnegöl Ana Bayi sahibi Aydın Savaş, “Firmamız İnegöl’de faaliyetine yeni başlayan Yelkenler Tavukçuluk Entegre Tesislerinin İnegöl Ana Bayiliğidir. Burada İnegöl halkımıza yetiştirilmesinden kesimine kadar helal tavuk sunacağız. Türkiye’de ilk defa yapılan bir işlemdir. Ürünlerimiz tamamen kuru yolum ve buharla temizlenmiştir. Şoklanmış vaziyette hijyenik olarak üretilmiştir. En önemli özellikleri ise birincisi helal ürün olması. İkincisi ise 12-16 aylık özel besi tavuklarımızdan oluşmaktadır. Piliç değildir, köy tavuğu lezzetindedir. Çeşit olarak anaç köy tavuklarımız var. Haziran ayı itibariyle de parçalanmış tavuk sektöründe de faaliyetimize devam edeceğiz. En önemli özelliğimiz piliçlerimiz 20-25 günlük değil, 12-16 ay yetiştirilmiş özel besi tavuktur. İlçe halkımıza işyerimizin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI

Gerçekleştirilen konuşmanın ardından emekli din görevlisi İbrahim Karaman’ın duası sonrasında kurdele YELPİ İnegöl Ana Bayii’nin kurdele kesimi gerçekleştirildi. Açılışa katılan davetlilere firma tarafından ücretsiz olarak tavuklu pilav ve irmik helvası ikram edildi.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54