www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeni Cumhuriyet Savcısına Ziyaret

Yeni Cumhuriyet Savcısına Ziyaret

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, son tayinlerle İnegöl´e atanarak görevine başlayan Cumhuriyet Savcısı Muhammed Alkan´ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçemize tayin olarak görevlerine başlatan hakim ve savcı ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Aktaş, ziyaretler kapsamında bugün Cumhuriyet Savcısı Muhammed Alkan´ı ziyaret etti. Aktaş, ziyaret sırasında Savcı Alkan´a yeni görevlerinde başarılar diledi. Samimi bir havada geçen ziyarette Başkan Aktaş, ?Adaletin tesisi için fedakarca çalışan savcı ve hakimlerin büyük yükleri omuzladığını ifade etti.

?HAKKI SAHİBİNE VERMEK İÇİN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR?

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl´ün ekonomisiyle nüfusuyla hızla gelişip büyüdüğünü, bu büyümeye paralel olarak da adli anlamda problemlerin ortaya çıkabildiğini ifade ederek ?Bu sorunları çözen adliyemiz, emniyetimiz ve jandarmamız var. Gönül ister ki şehrimizde hiçbir olumsuzluk yaşanmasın, hiç sıkıntı olmasın, her şey huzur içerisinde ilerlesin ama takdir edersiniz ki bu kadar kalabalık, ticaretin bu kadar hareketli olduğu bir yerde bu pek mümkün değil. Şehrimizin huzura ermesi için adaleti tesis etmek, hakkı sahibine vermek ve haksızlığa mani olmak için özveriyle çalışan çok değerli savcı ve hakimlerimiz tecrübeleri ve gayretleriyle bu sıkıntıları mümkün olduğunca bertaraf edeceklerdir? dedi.

Göreve geldiği 2004 yılında İnegöl Adliyesinin 4 hakim, 4 savcı ve bir başsavcı olmak üzere 9 personele sahip olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş; ?Adliye sarayımız bugün modern bir yapı içerisinde 30´dan fazla hakim ve savcının görev yaptığı, içerisinde ağır ceza mahkemesinin de yer aldığı müstakil bir binada hizmet veriyor. Bu durum şehrimiz adına sevindirici bir gelişme. Bizler de bugün ilçemizde görevlerine yeni başlayan Cumhuriyet Savcımız Muhammed Alkan´ı ziyaret ederek hem görevlerinde başarılar dilemek hem de İnegöl´ümüze hoş geldiniz demek istedik. Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı kendilerine özellikle belirtmek istiyorum. Kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.

Cumhuriyet Savcısı Muhammed Alkan da Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a yapmış olduğu ziyaret için teşekkür edip duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aktaş ziyaret sonunda Savcı Alkan´a çiçek takdiminde de bulundu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapılan düzenleme ile yeni odasına geçen İnegöl Adliyesi İdari İşler Müdürü Yavuz Avcı´yı da ziyaret ederek çiçek takdim etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19