YENİ FUARA VALİ DESTEĞİ

YENİ FUARA VALİ DESTEĞİ

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu üyelerini Heykel Tarihi Valilik binasındaki makamında kabul etti.

İnegöl´e yapılması planan yeni fuar alanı ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdüren MODEF Yçnetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Bursa Valisi İzzettin Küçük´ü makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´de hazır bulundu.

93 BİN M2 İNŞAAT ALANINA SAHİP OLACAK

Ziyarette yeni fuar projesiyle ilgili bilgi veren İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ?İnegöl´e gelmeden sol tarafta İnegöl´ün en değerli sosyal ve ekonomik alanında 80 bin metrekare alan üzerinde kuracağımız fuar alanı 93 bin metrekare inşaat sahasına sahip olacak. Projemizi çok ciddi bir şekilde etüt ederek hazırladık. Her türlü sektörde fuar organize edilebilecek bir bina ortaya çıkartıyoruz. Donatı alanları, konferans salonlarıyla sosyal bir yaşam alanına dönüşecek. Diğer sektörlere de hitap edecek şekilde düşünüldü, hazırlandı. Bursa´daki tekstilcilerimiz, mobilya yan sanayicilerimiz, tarım, kitap fuarlarına da ev sahipliği yapabilecek bir projedir? şeklinde konuştu.

İNEGÖL KABINA SIĞMIYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Küçük, ?İnegöl ilçemiz artık kabına sığmıyor. 5-10 sene önce yapılan fuar alanımız artık küçük ölçekte kaldı. Çok hızlı büyüyen ve enerjik bir ilçe ile karşı karşıyayız. Biz de bu hıza destek olmak istiyoruz. Yeni fuar alanı konusunda her türlü desteği vermeye hazırız. Şehri ve ülkesi için koşuşturan insanları gördükçe bizimde heyecan ve motivasyonumuz artıyor? dedi.

DÜNYA MARKASI OLMA YOLUNDAYIZ

Ziyaret sonrası konuşan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, ?Türkiye´nin parlayan yıldızı Bursa, Bursa´nın parlayan yıldızı da İnegöl ilçemiz kendisiyle özdeşleşen mobilya sektöründe artık sadece ülkemizde değil, dünyada bir marka olma yolunda. Firmalarımızın kendilerini geliştirmesi ile de sektörde çok ciddi yatırımları var. Teşhir ve tanıtıma tabi bir ürün olan mobilyada, 40 yıldır düzenlediğimiz fuarımızın kifayet arz etmediğini müşahede ettik ve MODEF Yönetim Kurulumuz bir proje hazırladı. Birlerde bu proje ile birlikte Sayın Valimizin desteğine müracaat ettik. Bizi kabul buyurması ve sektörümüze verdiği destekten dolayı kendilerine teşekkür ederiz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07