YENİ HEDEF ANKARAGÜCÜ

YENİ HEDEF ANKARAGÜCÜ

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Keçiörengücü karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayarak, ?Bundan sonra her maç final olacak. Ankaragücü maçını aldığımızda Play-Off´a gireceğimizi düşünüyorum? dedi.

 

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Keçiörengücü karşısında alınan 1-0´lık galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundular.

 

YENİ HEDEF ANKARAGÜCÜ

Keçiörengücü ile oynanan karşılaşma sonrası konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, ?Artık Play-Off adına, Ankaragücü maçını almaktan başka çaremiz yok. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Çünkü direkt rakibimiz. Ankaragücü´nde de bir düşüş söz konusu. İşimizi yapmamız lazım. Bundan sonra her maç final olacak. Ankaragücü maçını aldığımızda Play-Off´a gireceğimizi düşünüyorum. Bunlar 3 sonuçlu maçlar. İnegölspor şu anda iyi durumda, sabırlı oynuyoruz. Kadromuz çok geniş olmasa da oyuncularımız özverili oynuyorlar. Önümüzdeki hafta en kötü beraberlik almalıyız. Galip gelirsek Play-Off için çok önemli bir adım atmış oluruz? dedi.

 

ARTIK SKORA OYNAMAMIZ LAZIM

Teknik Direktör Taşkın Güngör ise; ?Bazı maçlarda stratejik olarak farklı oyun oynanır. Bizim bu saatten sonra skora oynamamız lazım. Haddimizi aşan bir oyun oynama lüksümüz yok. Öne geçtikten sonra bulduğumuz pozisyonları kullanabilsek çok farklı maç olurdu. Bu pozisyonları kullanamayınca farklı bir maç görüntüsü ortaya çıktı. Skoru korumaya çalıştık. Futbolun sadece hücum yönü yok. Bu işin psikolojisi var. Yenilseydik Play-Off´un dışında kalacaktık. Burada iyi oyuna bakılmaz. Tüm futbolcularımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Aldıkları bir 3 puan var. Gerisi benim için teferruat. 1-0 zor bir sonuç. Baktığımızda çok ciddi pozisyonlar veren bir takım değiliz? şeklinde konuştu.

 

ONURLU ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİZ

Her maçın çok önemli olduğunu vurgulayan Güngör, ?Lig bir maratondur. Bu maratonda 34. haftanın sonunda nerede olacağımız önemli. Geçmiş haftalara bakmanın anlamı yok. Ankaragücü maçı çok stresli olacak. Ancak İnegölspor takımı sahaya çıktığında onurlu bir şekilde mücadelesini yapar. Ben bugün her şeyden memnunum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68