Yeni il yönetimi memnun etti

Yeni il yönetimi memnun etti

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, yeni İl yönetiminde 4 İnegöllü ismin bulunmasının, İnegöl için olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, yeni il yönetiminin açıklanmasının ardından değerlendirme açıklamasında bulundu.

BAŞARI TEMENNİSİ

Konu ile ilgili konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, ?Eski İl Başkanımız Cemalettin Torun´un istifa etmesinden sonra Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ayhan Salman´ın İl Başkanlığına atanması, bizleri ziyadesiyle memnun ve mutlu etmişti. Dün de Ayhan Salman´ın başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kadrosunda İnegöllü 4 kişinin bulunması gerek ilçe teşkilatımızı, gerek İnegöllü hemşerilerimizi memnun etmiştir. Gerek İlçe eski Başkanımız Bülent Temelli, gerek Halide Serpil Şahin hanımefendi, gerekse Saadettin Cangül ve Gül Başkan´ın Bursa İl yönetiminde bulunması İnegöl için olumlu bir gelişmedir. İnanıyorum ki yönetime giren 4 arkadaşımızda Bursa´ya ve İnegöl´e hizmet etme konusunda özveri ve gayretle çalışarak İnegöl´ü en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Ben Ayhan Salman Başkanımızın önderliğinde kurulan yeni yönetim kurulunun ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum, yeni seçilen il yönetimine başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00