Yeni Müdüre Ziyaret

Yeni Müdüre Ziyaret

Eğitim Bir-Sen İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte göreve yeni atanan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Kaya´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eğitim Bir-Sen İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Şube Müdürlüğü görevine yeni başlayan Savaş Kaya´yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İNEGÖL EĞİTİMİNE CİDDİ KATKILAR SUNACAK

Ziyarette bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen İnegöl Şube Başkanı Sinan Aktaş, ?Keles´te yapmış olduğu başarılı çalışmalarla ismini duymuş olduğumuz Savaş Kaya arkadaşımızın İnegöl Milli Eğitimine önemli katkılar sunacağı kanaatindeyiz. Daha önce İnegöl´de çalışmış olması, İnegöl´ün eğitim portföyünü bilmesi bizim için büyük kazançtır. Savaş Kaya müdürümüz İnegöl eğitiminin çıtasını yükseltme noktasında ciddi katkılar sunacaklardır. Yapacakları her türlü güzel işlerde Eğitim Bir-Sen olarak yanlarında olacağız. Bu vesileyle yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun? dedi.

Şube Müdürü Savaş Kaya ise, Eğitim Bir-Sen yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek bütün gayretiyle,canla,başla İnegöl eğitiminin kalitesini artırmak ve çıtasını yükseltmek için çalışacağını söyledi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50