www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeni otopark hizmete girdi

Yeni otopark hizmete girdi

İnegöl Belediyesi´nin Orhaniye Mahallesi Geyik ve Çevre Sokakta hayata geçirdiği otopark uygulaması hizmete girdi.

İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesi Geyik ve Çevre Sokakta toplam 37 araçlık iki ayrı bölümden oluşan otopark uygulamasını tamamladı. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki heyetle birlikte proje alanını inceleyerek otoparkın hizmete girdiğini duyurdu.

 

İnceleme sırasında bir açıklama yapan Fevzi Dülger, İnegöl Belediyesi olarak gönülden bağlı oldukları İnegöl için çalışmaya ve üretmeye devam ettiklerini söyledi. Çözüm odaklı hizmet anlayışıyla; donanımlı ve nitelikli personeliyle 7/24 sahada olduklarını dile getiren Dülger; ?Belediye olarak şehrin her bir noktasında; kırsalda, merkezde tüm dinamiklerimizle var olmaya çalışıyoruz. Nefes Alan Şehir İnegöl sloganı ile şehrimizi rahatlatacak otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, çocuk parkları üretme çabamız şehrimizin dört bir yanında artarak devam ediyor. Bugün de Orhaniye Mahallesi Geyik ve Çevre sokaktaki otopark ve yeşil alanını vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz? dedi.

 

Çalışma hakkında teknik bilgiler de veren Dülger; ?Söz konusu hazırlanan otopark alanı düzenleme projesi olarak iki ayrı alandan oluşmaktadır. Çevre Sokakta bulunan otopark alanı toplamda 420 m2lik alan üzerinde planlanmış ve projelendirilmiştir. Proje uygulama alanında 16 araçlık 240 m2´lik otopark alanı, 85 m2lik yeşil alan ve 95 m2lik sert zemin alanı bulunmaktadır. Geyik Sokak´ta bulunan otopark alanı toplamda 640 m2lik alan üzerinde planlanmış ve projelendirilmiştir. Proje uygulama alanında 21 araçlık 315 m2´lik otopark alanı, 125 m2lik yeşil alan ve 200 m2lik sert zemin alanı bulunmaktadır. Projedeki yeşil alanlara görselliği ön planda olan çeşitli türlerde yetişkin ağaçlar dikilmiş ve yeşillendirme çalışmaları alanının tüm kısımlarında tamamlanmıştır. Yeşil alan çalışmasının dışında kalan bölge için siyah kırmızı ve beyaz renkli parke taş uygulamasına yer verilmiştir. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize olan yaklaşık maliyeti 115 bin TL´dir? diye konuştu.

 

GELECEĞİN İNEGÖL´ÜNÜ İNŞA EDİYORUZ

Açıklamasını ?Geleceğin İnegöl´ünü inşa ediyoruz? sözleriyle sürdüren Fevzi Dülger, şöyle devam etti: ?Yarınlara daha güvenle bakan bir İnegöl, sosyal donatı alanlarıyla nefes alan bir şehir için dur durak bilmeden çalışmaya devam. Bizim tek düşüncemiz, tek gayemiz, İnegöl. Halkımızın isteği doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Vatandaşlarımızın mutlu bir şehirde yaşamaları adına elimizden gelen ne varsa yapacağız. Gönül belediyeciliği bizim hizmetlerimizin önsözü olacak. Tevazu, samimiyet ve gayret ile halkımızın her zaman yanında olacağız. Son olarak Otopark alanının şimdiden ilçemize ve Orhaniye Mahallesi Geyik ve Çevre sokak sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlıyorum.?

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00