www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YENİ ŞUBE MÜDÜRLERİNE ZİYARET

YENİ ŞUBE MÜDÜRLERİNE ZİYARET

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Şube Müdürlüğü görevine getirilen Ömer Kaban ve Musa Oktar´ı ziyaret etti.

İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde yaklaşık 3 ay önce yapılan görevlendirmeler sonucunda daha önce farklı okullarda idarecilik yapan Ömer Kaban ve Musa Oktar Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirilmişti. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaban ve Oktar´ı bugün makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı ve Milli Eğitimden sorumlu yönetici Ahmet Sait Güleç ile birlikte yapılan ziyarette, Başkan Aktaş yeni Şube Müdürlerine çiçek takdim etti. Milli Eğitim ve Belediyenin ortak çalışmaları ile İnegöl eğitimine ilişkin istişarelerin yapıldığı ziyaretler sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Bugün, yaklaşık 3 ay önce atamaları yapılan yeni Milli Eğitim Şube Müdürlerimize hayırlı olsun ziyaretine geldik çok değerli İlçe Başkan Yardımcımız ve Milli Eğitimden sorumlu Ahmet Sait Güleç Bey ile birlikte. Hem Ömer Kaban hem de Musa Oktar hocamız bizim daha önce idareciliklerinden tanıdığımız, başarılarına şahit olduğumuz arkadaşlarımız. Ben öncelikle kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bu görevlendirmenin kendileri, aileleri ve İnegöl için hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.

İnegöl çok yoğun yaşanan bir şehir olduğuna da vurgu yapan Aktaş, ?Açıkçası çok ciddi bir sirkülasyon da var. Farklı kurum ve kuruluşlar gerek özel sektör gerekse de kamuda bu tür görevlendirmeler oluyor. Değişimler olabiliyor. Biz de mümkün olduğu kadar Belediye Başkanı olarak bunları takip ediyoruz. Arkadaşlarımızı tebrik ederek onlarla istişareler yapıyoruz. İnşallah zaman içerisinde İnegöl için yaptığımız hayırlı ve faydalı işlerde ki eğitim bunların içerisinde en hassas konulardan bir tanesi. Onlarla beraber yapacağımız ortak çalışmalarla bu konuları hayata geçireceğiz. Ben kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19