www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeni başlangıç

Yeni başlangıç

2.lig beyaz grupta mücadele eden İnegölspor bugün deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

 

Lige Osman Özdemir’le başlayan ve henüz galibiyetle tanışamayan bordo beyazlılar, yeni teknik direktör Cüneyt Biçer ile yarın ilk maçına çıkıyor.

Kocaeli Stadında saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı Süleyman Bahadır Hasan Cebeci,  Bedirhan Soydemir hakem 3’lüsü yönetecek. Rakip Kocaelispor, ligde 7 puanla 7’inci sırada yer alırken, bordo beyazlı ekibiz 2 puanla 18’inci sırada yer alıyor.

İnegölspor’un başında ilk maçına çıkacak Teknik Direktör Cüneyt Biçer, hedeflerinin iyi bir başlangıç yapmak olduğunu belirterek, “Kolay değil tabi, yeni bir yapıyı yeniden oturtmak. Kendi bildiğimiz, kendi düşüncelerimizin çerçevesinde bir şeyleri yeniden inşa etmek için bir başlangıç yaptık. İyi bir oyuncu grubu var. Genç ve dinamik bir oyuncu grubu var. Bunu sahaya daha fazla yansıtmamız gerektiğinin görüntüleri de var açıkçası.. Hedefi olan Kocaeli takımla başlıyoruz. Zor bir deplasman, ama biz sahanın içerisinde doğru duruşumuzla, doğru oyunumuzla elimizden gelenin en iyisini yapıp, sonuçta ilk adım olarak bulunduğumuz yerden bir adım yukarı atabilmek için en iyi sonuçla geriye dönmek istiyoruz. İnşallah istediğimiz sonuçla geriye döneriz diye düşünüyoruz.”dedi.



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02