www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeni bir başlangıç olsun

Yeni bir başlangıç olsun

Ligde zor günlerden geçen ve teknik direktör değişikliğine giderek yeniden çıkış yakalamak isteyen İnegölspor, yarın sahasında Eşin Group Nazilli Belediyespor’u konu edecek.

2.lig beyaz Grupta 10. Hafta maçları yarın oynanacak 9 karşılaşma ile tamamlanacak. Lige Bayburtspor galibiyeti başlayan ancak ilerleyen haftalarda aldığı artarda mağlubiyetlerle küme düşme hattına kadar gerieleyen bordo beyalılar, ligde aynı puana sahip Eşin Group Nazilli Belediyespor karşısında 3 puan arayacak.

Geçtiğimiz hafta Şaban Yıldırım ile yollarını ayıran İnegölspor, 2 futbolcusunu da kadro dışı bırakmıştı. Eşin Group Nazilli Belediyespor maçına Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretine hazırlanan bordo beyazlılarda hedef, sahadan 3 puanla ayrılarak kötü gidişata son vermek.

İlçe stadında oynanacak karşılaşma saat 15:00’da başlayacak. Karşılaşmayı  Yücel Büyük yönetecek.  Büyük’ün yardımcılığını Zafer Gayretli  ve Volkan Kaan Topal’ın yapacak. Karşılaşmada, Ahmet Turan Timuroğlu dördüncü hakem olarak görev alacak.

İnegölspor çok büyük bir camia

Hafta arası yapılan çalışmalarda açıklama yapan yeni teknik direktör Taşkın Güngör, “Burada en önemli faktör, sevgili İnegölspor taraftarının bu maçta işi ne kadar sahiplendiğini göstermesi gerekiyor. İnegöl camiası başka bir camiadır. Sıradan bir kulüp olarak kimse düşünmesin, bu bizim için de geçerli. Burası futbol kültürünün en yüksek olduğu bölgelerimizden bir tanesi. İnegöl taraftarı eğer isterse zor şartlarda dahi nasıl destek verildiğini gösterir. Bunu geçmişte canlı yaşadık. Özellikle Cumartesi günü oynanacak maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlarla bütünleşmek istiyoruz. Desteklerini esirgemesinler”diyerek  taraftara destek olmaya çağırmıştı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00