www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YENİ BİR TÜRKİYE DEĞİL, YENİ BİR DÜNYA KURMAYI AMAÇLIYORUZ

YENİ BİR TÜRKİYE DEĞİL, YENİ BİR DÜNYA KURMAYI AMAÇLIYORUZ

Seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Bursa milletvekili adaylarının Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneğine yapmış olduğu ziyarette konuşan İlçe Başkanı Bahri Urgun, Hedeflerinin 12 Haziranda meclise girmek olduğunu aktararak, “12 Haziran seçi

Seçimlere az bir süre kala Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Partisi Bursa milletvekili adayları Ertan Sütçü, Salih Berber, Necmettin Çamlıdere ile İlçe Başkanı Bahri Urgun seçim çalışmaları kapsamında cumartesi günü Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Artvin Kültür Derneği Başkanı Naci Aksu, adaylar arasında çok tatlı bir rekabetin olduğunu dile getirdi.

AKTAŞ, YANDAŞLARIYLA PROJELER ÜRETTİ VE YAŞAMA GEÇİRDİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın göreve geldiğinde ‘İnegöl’ü ortak akılla yöneteceğiz’ sözlerini hatırlatan Naci Aksu, “Kitle örgütleri ile birlikte İnegöl’ü yöneteceğini söyleyen Aktaş, İnegöl’de birçok proje hayata geçirirken ben iki kurum başkanı olarak ne bize ne de başka bir kitle örgütüne gittiğini görmedik. Bir masa etrafında ortak akıl çerçevesinde bir proje üretildiğini görmedik. Kendi yandaşlarıyla projeler üretti ve yaşama geçirdi. Salih Berber Belediye Meclis Üyesi iken tek başına muhalefet etti. Doğrulara doğru, yanlışlara neden yanlış olduğunu oraya koydu” dedi.

YENİ BİR TÜRKİYE DEĞİL YENİ BİR DÜNYA KURMAYI AMAÇLIYORUZ

12 Haziran seçimleri nedeniyle dernekleri ziyaret ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Bahri Urgun, “Bugün de Artvin Kültür Derneğinin ziyaretine geldik. Saadet Partisi belediye seçimlerinde %29 oy aldı. Her 3 kişiden biri Saadet Partisine oy attı. Seçmenimiz bize bu desteği bizim yerel yönetimde söz sahibi olmamız için verdi. Biz de belediye meclisinde bu vazifeyi en iyi şekilde yapmak için gayret sarf ediyoruz. Bugünden sonra da 12 Haziran seçimlerinden sonra bu hizmeti TBMM’de bunu yapmak istiyoruz. Bunun sağlanabilmesi için oya ihtiyacımız var. Bizim hedefimiz 12 Haziranda meclise girmek. Ardından gelecek yerel seçimlerde belediyecilik hizmetinde destanlar yazmak ve 2015 seçimlerinde de iktidar gelmek istiyoruz. Sadece yeni bir Türkiye değil yeni bir dünya kurmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyarette son olarak söz alan Artvinli SP Bursa milletvekili adayı Ertan Sütçü, Saadet Partisi olarak Bursa listesindeki 18 ismin 5’inin İnegöllü olduğunu, bunlardan 3’ünün de Artvin kökenli olduğunu söyleyerek, kendisi ile beraber Salih Berber ve Neşe Yıldırım’ın da Artvin kökenli adaylar olduğunu belirtti.

FAİZE VE RANTA GİDEN PARAYI MİLLETE AKTARDIK

Kendilerinin milli görüş geleneğinin partisi olduklarını anımsatan Sütçü, “1974’te Erbakan hocamız rahmetli Ecevit ile beraber önemli hizmetlerde bulundu. Kıbrıs Barış Harekâtı, Sanayi hamleleri, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi bu dönemde kuruldu. 1996’da Refah Yol hükümeti döneminde de bu hizmetleri arttırarak yaptık. Havuz sistemini getirdik ve faiz sistemine son verdik. Faize ve ranta giden parayı millete aktardık. Şu anda bu faiz ve sömürü düzenini hep beraber görüyoruz. Fakir daha fakir, zengin daha zengin oluyor. Biz bu sistemi değiştireceğiz. Memur emekliye o dönemde en büyük zamları verdik. Şimdi Saadet döneminde yine vereceğiz. D-8 projesini kurduk. Bu devam etseydi D-60, D-160’lar gelecektir. Ortadoğu’daki kan ve gözyaşı son bulacaktı. AB ve ABD’nin sömürü düzeni son bulacaktır” açıklamalarında bulundu.

DÜNYANIN KURTULUŞU İSLAM MEDENİYETİNDEDİR

Başbakan Erdoğan’ın Obama ile olan resimli AK Parti reklamını Artvinlilerle paylaşan Sütçü, “One minute diyen Başbakan bu değil mi? ABD’nin koruyup kolladığı İsrail’e one minute diyeceksin sonra da Obama ile birlikte samimi pozlar vereceksin, Medeniyetler İttifakından bahsediyorlar. Hangi medeniyet? Bosna’ya, Afganistan’a, Ortadoğu’ya, Irak’a kan ve gözyaşı getiren bu medeniyet değil mi? Başbakan Medeniyetler İttifakının Başkanı olduğu için gurur duyuyor. Eğer bir medeniyetten gurur duyacaksanız bu İslam Medeniyetinde olmalı. Dünyanın kurtuluşu İslam Medeniyetindedir” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19