Yeni büro açanlara destek verilecek

Yeni büro açanlara destek verilecek

Bursa Mali Müşavirler Odası İnegöl Temsilciliğine başkan adayı olan Sedat Öpçiner, 9 Aralık’ta gerçekleşesek seçimler öncesi yönetim kurulu üyelerini ve projelerini açıkladı.

Seçime ilişkin açıklama yapan ve yönetim listesini ve projelerinden söz eden Mali Müşavir Sedat Öpçiner, Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu olarak, 9 Aralık 2022 tarihinde yapılacak Bursa Mali müşavirler odası İnegöl temsilciliği seçimlerine  Mali Müşavir meslektaşlarımızın sorunlarina çözüm odaklı yaklaşabilen,aktif,dinamik,tecrübeli bir kadro ile büyük bir sinerji ve heyecanla hazırlanmaktayız. Aday olduğum seçimlerde Yönetim kurulu üyeleri olarak

 SMMM Hanife ACAR ATLAS,  SMMM Sebahattin TEMİZ,  SMMM Kamil ÇETİN ve  SMMM Çiğdem ÇİFTÇİ yer almatadır. İnegöl temsilcilik seçimleri 3 yıllık bir dönem  periyodu ile yapılmaktadır.

  İnegöl’de seçim yarışı Meslekte  Dayanışma grubu ile Çağdaş Muhasebeciler grubu  arasında Mali müşavirlik mesleğinin meslektaşlarımıza kazandırmış olduğu etik kurallar, hoşgörü ve saygı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Yine bu dönemde yapılacak seçim, meslekte birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşanacağı, bütün meslektaşlarımızın kazançlı çıkacağı bir seçim olacaktır.”dedi.

YENİ BÜRO AÇANLARA DESTEK PROJESİ

Seçim süreci içerisinde bir takım ziyaretler yaptıklarını kaydeden Öpçiner, “Meslektaş ziyaretlerimiz sonucunda bizlere ulaşan talepler oldu. Bu talepler başlıca, Mesleki konularda eğitim

Meslektaşlar arasında birliği ve beraberliği sağlayacak sosyal etkinlikler,  Kurumlar ve meslektaşlarımız ararasında bazı konularda köprü olabilme, olarak sıralanabilir Yeni oluşacak yönetim bu konulara azim ve kararlılıkla olduğundan daha fazla önem verecek, yol haritasıni bu yönde belirleyecektir. Fazlasıyla önemsediğimiz bir diğer konu ise, mali müşavirlik staj başlatma sinavlarına   ve mali müşavirlik yeterlilik sınavlarına girecek olan kardeşlerimize yönetim olarak   gerekli desteği verecek olmamızdır. Bürosunu  yeni açan ve hiç müşterisi olmayan meslektaşlarımıza -mesleğe İlk adım projemizi- hayata geçirmeyi planlamaktayız.  Şu anki İnegöl Temsilcisi olan  Başkanımız sayın Ali Matışlı öncülüğünde ve meslektaşlarımızın da desteği ile İnegöl Esnaf ve Sanatkarlar odası binasında temsilciliğimizi açtık. Kendilerine, yönetimine katkı sağlayan her meslektasımıza  sizlerin aracılığı ile çok teşekkür ederiz. Bu seçimin meslek camiamız için hayırlı olmasını diliyor meslektaşlarımızın desteğini bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00