YENİ DİŞ HASTANESİNE İLK KAZMA VURULDU

YENİ DİŞ HASTANESİNE İLK KAZMA VURULDU

Alanyurt’ta İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde yapılacağı açıklanan yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hafriyat çalışmaları başladı. Kısa bir süre sonra temeli atılması beklenen yeni diş hastanesi için Sağlık Bakanlığı tarafından ödenek ayrıldığ

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni binası için ilk kazma vuruldu. Geçtiğimiz günlerde hafriyat çalışmaları başlayan inşaatta, proje üzerinde hareket edilerek binanın içerisinde kalan elektrik direkleri de önceki gün yapılan çalışmayla kaldırıldı. Alanyurt’ta İnegöl-Yenişehir karayolu üzerinde yer alan ve arsası İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen Diş Hastanesinin 2012 yılının son çeyreğinde tamamlanması beklenirken, diş hastanesinde 50 ünitenin yer alacağı belirtildi.

Marmara’nın Bölge Hastanesi Olacak

Konu hakkında bir açıklama yapan Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, hafriyat çalışmalarının İl Özel İdaresi kanalıyla başlatıldığını söyledi. Yeni Diş Hastanesi hakkında da bilgiler veren Hasanoğlu; “50 ünitelik olacak olan Yeni Hastanemizde ayrıca ameliyathane ve 3 yataklı odamız olacak. Bursa bölgesinin hatta Marmara’nın Bölge Hastanelerinden biri olacak” dedi.

Sağlık Bakanlığı Ödeneği Ayırdı

Sağlık Bakanlığı tarafından yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ödeneğinin ayrıldığını da dile getiren Hasanoğlu, “Bu doğrultuda hafriyat çalışmalarına başlandı. 2012 yılı sonunda bitirileceğini tahmin ediyoruz. Bu konuda desteklerini bizlerden esirgemeyen Milletvekilimiz Sedat Kızılcıklı’ya, Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve bu konu ile yakından ilgilenen İl Genel Meclis Üyesi Murat Gültekin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mayıs’ta Diş Hekimi Atanacak

Tahsin Hasanoğlu; mevcut diş hastanesinde şu anda 18 diş hekimlerinin olduğunu ifade ederek, Mayıs ayında atama beklediklerini ve bu sayının artacağını ümit ettiklerini söyledi.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04