YENİ HASTANEDE HUMMALI ÇALIŞMA

YENİ HASTANEDE HUMMALI ÇALIŞMA

8 Kasım 2014 tarihinde hizmete açılacak olan yeni hastaneye taşınma işlemleri sürerken, İnegöl Belediyesi ekipleri de, hastane çevresinde yeşillendirme ve çevre düzenlemesine hız verdi.

 Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, dün İnegöl Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Hastane etrafında yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. İnceleme sonrasında konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü olarak Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yeni açılacak devlet hastanesinin çevresinde tretuvar ve ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. Hastane binasının 3 tarafında yürütülen çalışma, Mimar Sinan Caddesi, Kemalettin Sami Paşa Caddesi ve Park Yolu Caddelerini kapsıyor. Tretuvar çalışması Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projenin ağaçlandırma kısmını belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğü yürütüyor” dedi.

 75 ADET AĞAÇ DİKİLDİ

Yeni hastane çalışmalarında sonlara yaklaşılırken hastane çevresinin de yeni hastaneye yakışacak biçimde düzenlenmesini istediklerini aktaran Kansu, “Daha önce hastanenin arka tarafında kalan lokaller yıkılmış ve bu alanlar temizlenmişti. Ayrıca hastane arkasında kalan yolun ham yol çalışması yapılmıştı. Bugün de yeni hastane çevresindeki yol kenarı ağaçları yenileniyor. Bu alanda mevcut olan top akasyalar verimliliğini yitirdiği için söküldü ve yerine 25 adet Alev Ağacı, 25 adet Sarı Alacalı Ligustrum, 25 adet Amerikan Meşesi dikiliyor” şeklinde konuştu.

 ÇALIŞMANIN MALİYETİ 24 BİN TL

Çalışmanın maliyetinin 24 bin TL olduğunu belirten Adil Kansu, “7 Kasım günü Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Beyin Bursa ziyareti programında telekonferans yöntemi ile açılacak olan hastanemizi Bursa’nın en modern hastanelerinden biri olarak öne çıkıyor. Son sistem teknoloji ile modernize edilen hastanemizin çevre düzenlemesinin de göz kamaştırıcı olmasını arzu ediyoruz. Bu bağlamda artık çevre düzenlemelerinin de son halini vermeye çalışıyoruz. Çalışmanın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07