YENİ HASTANEYE İLK KAZMA VURULDU

YENİ HASTANEYE İLK KAZMA VURULDU

7 Haziran tarihinde ihalesi yapılan 300 yataklı İnegöl Devlet Hastanesinin hafriyat çalışmalarına başlandı. AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin, Yeni Hastanenin temelini yaklaşık 2 ay içerisinde Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç

TOKİ tarafından dış sahalar, Kriz Merkezi, Karadeniz Güvenspor ve Gençlergücü spor kulüplerinin eski lokalleri ile Sultan düğün salonunun bulunduğu, yaklaşık 65 dönüm alan üzerinde yaptırılacak olan 300 yataklı İnegöl Devlet Hastanesinin ihalesi 7 Haziran tarihinde yapılmıştı.

46 milyon 720 bin TL bedelle ihaleyi alan Ankara merkezli Ayberk İnşaat Ltd.Şti. ile Coşkun Zırhlı Yapı ortaklığında yapılacak olan yeni hastanenin hafriyat çalışmalarına başlandı.

Yeni Hastanenin Temeli Sertleştirilecek

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin, Yeni yapılacak olan hastanenin hafriyat çalışmalarının başladığını ifade ederek, “Yeni hastane binasının yapılacağı alanda hafriyat çalışmaları başladı. Yapılacak olan çalışmadan sonra 20 metre derinliğe kadar çimento püskürtmesi işlemi yapılarak, zemin sağlamlaştırılacak. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.” dedi.

Yeni Hastanenin Temelini Bülent Arınç Atacak

Şahin, “Hafriyat çalışmasının bitmesi ile birlikte inşaatın temelini yaklaşık 1,5-2 ay içerisinde atacaklarını aktararak, “Zemin sağlaştırma işleminden sonra yeni hastanemizin temelini Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın katılacağı törende atacağız.” diye konuştu.

 



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04