www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeni Karaman Spor: 0 - Orhaniyespor: 1

Yeni Karaman Spor: 0 - Orhaniyespor: 1

Bursa Süper Amatör Küme A grubunda mücadele eden İnegöl temsilcisi Orhaniyespor bu haftay ıda kayıpsız kapatarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Orhaniyespor'un golünü 73. dakikada Serkan Işık kaydetti.

Maç sonu açıklama yapan Orhaniyespor Teknik Direktör Melik Özmen; "Bizim için her maç final. Özellikle geldiğimiz süreç itibariyle oynadığımız her maç çok zor. Alttakinin düşmeme, üstekinin yukarıda tutunma gibi bir çabası var. Zorlu bir maçtı. Hafta içerisinde oyuncularımıza biz bunu söyledik, dile getirdik. Yeni Karaman Spor çok koşan genç bir takım. ilk yarıda bulduğumuz net 4-5 tane pozisyon var. İkinci yarı başladık, oyunun hemen başında 3-4 tane net pozisyon var. Çeviremedik, atamadık. Ancak iyi bir dakikada gelen iyi gelen bir gol var. Bu an itibariyle artık bundan sonra kolay maç yok, rakip seçme gibi bir şansımız yok. Biz her maçımızı final gözüyle bakıp yukarıda tutunabildiğimiz kadar tutunup hedeflediğimiz ilk iki içerisinde bitirip Play-Off'a kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Orhaniyespor Tevfik Demirhan ise; "Öncellikle bugün kazandığımız için mutluyuz. Tabiri caizse grupta tüm maçlar zor. Bugünde kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Herkes bilmeli ki bu takım play-off oynayacak. Sağ olsun taraftarlarımızda bugün bizleri yalnız bırakmadı. Ayrıca bugün bizlere misafirperverlik gösteren Yeni Karaman Spor Başkanı Sayın Ali Merter'e ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim." dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19