Yeni Kulüplere Malzeme Yardımı

Yeni Kulüplere Malzeme Yardımı

İnegöl futbol camiasına yeni katılan İsaörenspor ve Hocaköyspor takımlarına İnegöl Belediyesi tarafından malzeme yardımı yapıldı.

İlçemizde 2. küme takımlarında yeni katılan Hocaköyspor ve İsaörenspor takımlarına; dün Belediye Meclis Salonu’nda 18 çift krampon, 18 takım eşofman, 18 takım tozluk, 5’er adet futbol topu yardımı yapıldı.

 BU TÜR FAALİYETLER SADECE FUTBOL ORGANİZASYONU DEĞİLDİR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Biz sivil toplum örgütlerine, spor kulüplerine imkânlar nispetinde destek vermeye çalışan bir belediyeyiz. Bunda da üzerimize düşenleri ziyadesiyle yapmaya çalışıyoruz. Geçmiş dönemlerde de amatör spora hep yardımcı olduk. Bugün de 2. küme takımlarımızdan Hocaköyspor ve İsaörenspor’a yaptıkları talep üzerine malzeme desteğinde bulunuyoruz. Bizler İnegöl Belediyesi olarak spora büyük yatırımlar yaptık. Bu tür faaliyetler sadece bir futbol organizasyonu değildir. Bunlar gençlerin bir araya geldiği organizasyonlardır. Bu organizasyonlarda yer alan gençlerin ahlaklı, sağlıklı insanlar olması adına da bu işin sahipleri olarak lütfen elinizden gelen gayreti gösteriniz. Yeni kulüplerimizin İnegöl’ümüz, Bursa’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 İSTİKRARLARI VE YAPILANLARI GÖZLEMLİYORUZ

Malzeme teslim töreniyle yeni kulüpleri kamuoyuna duyurmak istediklerini aktaran Başkan Aktaş, “Futbol ülkemizde çok ilgi alaka görüyor. Sizler de amatör futbol takımı olarak İnegöl’de futbol envanterine dâhil oldunuz. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bugün kıyafetlerle alakalı destekler verdik. İnegöl futbol camiamıza yeni katılan İsaörenspor ve Hocaköyspor’a malzeme yardımlarımızı yaptık. İnşallah Ocak ayı sonlarına doğru da Süper Amatörlere, 1. Amatörlere olduğu gibi nakdi yardım da yapacağız. Tüm bunların yanı sıra biz bu takımlarımızın istikrarlarını ve yaptıklarını da gözlemliyoruz. İyi şeyler yapanlara ve kurumsal adımlar atanlara biz daha sıcak bakıyoruz. İyi bir takım olup, gençlere önem verirseniz, gençlerin yetişmesine zemin hazırlarsanız, bizlerde sizlere tesisle, malzemeyle yardımcı oluruz. Ben şimdiden her iki kulübümüze de başarılar diliyorum. Sporun ruhuna uygun bir şekilde kendi gençlerinizle bir şeyler ortaya koyarsanız bu işin hazzı başka olur. Hocaköy ve İsaören olarak, 2 yeni takım olarak inşallah keyifli bir sezon geçiririsiniz. Çorbada bizim de tuzumuz olursa ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07