YENİ TEKNİK DİREKTÖR OSMAN ÖZDEMİR

YENİ TEKNİK DİREKTÖR OSMAN ÖZDEMİR

ıİnegölspor’da ilk transfer teknik direktör ile anlaşarak yaptı Deneyimli hoca Osman Özdemir ile 2 yıllık anlaşma imzalandı

İnegölspor’da 2016-2017 sezonunda teknik direktör olarak görev yapan Osman Özdemir ile 4 sezon sonra yeniden Bordo beyaz çatısı altında yollar birleşti.

Külüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Teknik direktör Osman Özdemir ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.Son olarak Anagold 24 Erzincanspor takımında görev yaptıktan sonra geçtiğimiz sezonu dinlenerek geçiren Osman Özdemir’in 20 yıllık teknik direktör Kariyeri bulunuyor..

İnegölspor başkanı Kani Ademoğlu “İlk olarak teknik direktörümüzü belirledik. Geçtiğimiz sezon görev yapan teknik direktör Murat Yoldaş ile görüşmemiz oldu.Anlaşma sağlanamadı.Daha sonra İnegölspor’da görev yapmış olan Osman Özdemir ile çalışmak isteğimize olumlu bakması ile önemli bir sorunu kısa bir zaman içersinde çözmüş olduk. Osman Özdemir hocamıza planlarımızı anlattık 2 senelik bir anlaşma yaptık. İnegölspor özüne dönecek, alt yapısına önem verecek. İnegöl dışındaki gençlere önem vereceğiz. Gençlerle olgunlaşmış insanları kaynaştırarak hedefimize ulaşacağız. Transferde 6-7 tecrübeli isimle anlaşacağız. Geri kalan kadromuzu gençlerden oluşturmak istiyoruz. ” dedi

Osman Özdemir ise “Yabancısı olmadığım bir yere geldim. Daha önce çalışıp tekrar göreve getirmelerinden dolayı başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bir proje var bu projenin içinde olmak ve bir parçası olmak benim hoşuma gitti. 2 yıllık sözleşme yaptık. İnegölspor’un geleceğini yapılandıracak bu projenin bir parçası olmak istedim. İnegölspor’un daha bir yere gelmesi için çalışma yapacağız”dedi.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50