YENİCE GALİBİYETTEN EMİN

YENİCE GALİBİYETTEN EMİN

Yenicespor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Göztepe, haftasonu karışlaşacakları Kafkasspor maçı hakkında açıklamalarda bulunarak, 3 puandan emin olduklarını belirtti.

Haftasonu oynanacak Yenicespor-Kafkasspor müsabakasında Kafkasspor`a saygı duyduklarını belirten Teknik Direktör Yalçın Yeşil, hedeflerinin kazanmak olduğunu ifade etti.

FAİR-PLAY ÖN PLANDA OLACAK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yenicespor Basın Sözcüsü Ali Göztepe, “Yaklaşık 1 aydan uzun bir süredir yeşil sahalardan uzak kaldık. Kötü hava koşulları sebebiyle oynamamız gereken Kurtuluşspor mücadelemiz ertelenmek zorunda kaldı.  Takımımızın çalışmalarında aksamalar oldu. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun aldığı kararlar neticesinde bu Pazar günü sahamızda Kafkasspor takımı ile derbi mücadelesine çıkacağız. Takım olarak tamamıyla bu maça konsantre olmuş bulunmaktayız. Müsabakanın Fair-Play çerçevesinde dostça tamamlanması temennimizdir. Bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inancımız tam. Takımımıza güvenimiz sonsuzdur. Kafkasspor takımına da bu hafta sonu için başarılar diliyorum. İnşallah İnegöl takımlarımız ile beraber Play-Off grubuna kalarak İnegöl`ümüzü en iyi şekilde temsil ederiz. Haftasonu tüm taraftarlarımızı takımımızın mücadelesinde yalnız bırakmamaları için maça davet ediyoruz” dedi.

SON DERECE ÖNEMLİ BİR MÜSABAKA

Teknik Direktör Yalçın Yeşil ise, “Öncelikle oynayacağımız Kafkasspor müsabakası hem İnegöl derbisi itibari ile hem de ligde bulunduğumuz konum itibari ile bizim açımızdan son derece önemli müsabaka olacak. Bizim takım olarak hedefimiz futbolun pozitif yanlarını sahaya yansıtıp, müsabakamızı seyretmeye gelen sporseverlere keyifli bir maç seyrettirmek. Şimdiye kadar oynadığımız birçok müsabakada bunu sahaya yansıttık. Fakat oyun kalitesiyle aldığımız puanlar çok orantısız kaldı. Pazar günkü müsabakaya tüm futbolseverleri bekliyoruz. Kafkasspor’a saygı duyuyoruz fakat hedefimiz kazanmak” şeklinde konuştu.

 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24