YENİCE´DE HUMMALI ÇALIŞMA

YENİCE´DE HUMMALI ÇALIŞMA

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenice Mahallesi´nde bulunan 11 sokakta yürütülen tretuvar, bordür, asfaltlama ve yama çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Dün Yenice Mahallesi´nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mevsim şartları el verdikçe çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

 

HERKESE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?İnegöl´ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak, halkın taleplerini sürekli ön planda tutmaktayız. Halkımızın talebi neyse, onları gerçekleştirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçenin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirmiş olduğumuz farklı çalışmalar var.Hedefimiz; İnegöl´de yaşayan tüm hemşerilerimize hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl´ümüzün her alanını ihya edip, hep birlikte daha güzel şartlarda yaşamanın yolunu arıyoruz? dedi.

 

SOKAKLAR MODERN GÖRÜNÜM KAZANIYOR

Mevsim şartları el verdiğince çalışmalar yaptıklarını belirten Aktaş, ?Buna bağlı olarak da tretuvar, asfalt kaplama-yama ve ham yol çalışmalarımız da belirli bir program dâhilinde yapılmaya çalışılıyor. Şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşması adına sürdürdüğümüz bu çalışmaların ara vermeden devam edeceğini buradan belirtmek istiyorum.Bugün de Yenice Mahallemizin Gazipaşa Ortaokulu ve çevresindeki muhtelif sokaklarında Belediye ekiplerimiz tarafından sürdürülen asfaltlama ve tretuvar çalışmalarını incelemeye geldik. Tretuvar ve asfalt yama çalışması yaptığımız yerler; Şehitler, Abbas Ağa, Küçük Mustafa Bey, Bahar, Demirsoy, Sofular, Demircizade, Orta, Tüfekçi ve Karayel Sokak ile Abdullah Efendi Çıkmazı´dır. Çalışmalarımızda 2 bin 400 metrekare kilitli parke taşı, 2 bin 100 metretül bordür kullanılıyor. Ben çalışmalarımızın mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm İnegöl´ümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07