YENİCE´DE ŞİİR DİNLETİSİ

YENİCE´DE ŞİİR DİNLETİSİ

Küçük Yenice Mahallesi İlkokulu öğrencileri 2014-15 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle yılsonu şiir dinletisi düzenlendiler.

 

 

2014-15 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle Küçük Yenice İlkokulu 1-A sınıfı öğrencileri tarafından okul spor salonunda şiir dinletisi ve gösteri düzenlendi. Program öğrenci velileri tarafından ilgi ile izlendi.

SORUMLULUK DUYGUSU KAZANMALARINI AMAÇLADIK

Gösteri öncesinde bir konuşma yapan Küçük Yenice İlkokul Müdürü Abdullah Şimşek, ?Tüm katılımcılara, programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Bu etkinlikle biten bir yılın sonunda elde edilen başarıları kutlamak ve 1-A sınıfı öğrencilerimize sorumluluk duygularını kazanmalarına yardımcı olmak istedik. Her şartta ve ortamda başarılı olabilme davranışını kazandırmaya yönelik bir çalışma gerçekleştirdik? dedi.

HOŞ VAKİT GEÇİRDİK

Gösteri esnasında heyecanlandıkları her halinden belli olan 1-A sınıfı öğrencileri, okuduğu şiir ve yaptıkları gösterilerle katılımcılar tarafından büyük beğeni topladılar. Şiir dinletisine ve gösteriye iyi hazırlandıklarını belirten 1-A sınıf öğretmeni Ümran Bakar, ?Şiir dinletisi ile hazırladığımız gösteriler, öğrencilerimizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmelerine yönelik yılsonu etkinliği, ayrıca çocuklarımız yoğun ve stresli geçen eğitim yılının yorgunluğunu attılar. Keyifle hazırlandığımız bu etkinlikte öğrencilerimizin ve velilerimizin hoşça vakit geçirdiklerini düşünüyorum? şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07