www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YENİCESPOR NEFES ALDI

YENİCESPOR NEFES ALDI

Ligin 2. Yarısında istediği puanları toplayamayan ve biranda küme düşme potasına giren Yenicespor, hafta sonu oynadığı maçta rakibini zorda olsa 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

2.yarıda kaybettiği şanssız puanlarla kümde düşme endişesi yaşayan Yenicespor grupta küme düşmesi daha önce kesinleşen Demirtaş’ı zorda olsa 2–1 yenerek bitime 3 hafta kalan en yakın rakibi Oyak Renault ile aradaki 5 puanlık farkı korudu.

 Son derece çekişmeli geçen maçta 2 takımda maçı 9’ar kişi ile tamamlarken, maç sonu açıklama yapan teknik direktör Erdoğan Sarıuşak, Demirtaş maçının zor geçeceğini bildiklerini söyleyerek, “Maçın hakemi 2 takım içinde oldukça kötü bir yönetim gösterdi. Fakat bizim için dönüm maçlarından bir tanesi olduğu için çok istedik ve kazandık. Golleri oyunun son dönemlerdin de bulmamız ise takdiri ilahiydi. Zor şartlarda mücadele ediyoruz. Sezon başından beri maçlarımızı deplasmanlarda oynadık,  fakat biraz daha dikkatli olsaydık ve imkânlarımız kısıtlı olmasaydı sanıyorum ki, playoff oynayabilirdik. Bizi Yenice halkının yalnız bırakmamasını istiyorum” dedi. Sarıuşak hafta içi oynayacakları Kurtuluşspor maçında da kadro sıkıntısı yaşayacaklarını ifade ederek, “Kalecilerimizden biri sakat biride kırmızı kart cezalısı. Bu maçta kaleyi genç takım file bekçisine teslim edeceğiz. Yaşadığımız ciddi kadro sıkıntısına rağmen, bize yakışan oyun ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00