www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeniden Refah´ta kongre heyecanı ADİL BİR DÜNYA İÇİN?

Yeniden Refah´ta kongre heyecanı ADİL BİR DÜNYA İÇİN?

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Büyük Kongresi´ni 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.00 Ankara (Arena) Spor Salonunda gerçekleştirecek.

Yeniden Refah Partisi´nin düzenleyeceği 1. olağan kongre öncesi bir basın açıklaması yayınlayan İlçe Başkanı İlhan Baykan, ?Yeniden Refah Partisi olarak 23 Kasım 2018´de kurulduğumuz günden bu yana aşk, inanç ve gayretle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Biz Yeniden Refah Partisi olarak;Eğitim sistemimizin ?bilimsel ve teknik kalitesi yüksek?  nitelikli nesiller yetiştiren bir sistem olması. Adaletin gerçek manada tecelli ettiği, kuvvetin değil hakkın ve haklılığın üstün tutulduğu bir hukuk sistemini hayata geçirmek için,Ülkemizde "borç, faiz, beton, çimento ekonomisi" yerine, ?üretim, istihdam, ihracat ekonomisini? hâkim kılmak için, Borca esir olmadan, ülkemizin kendi kaynaklarını kullanarak, üreten Türkiye´yi kurmak içinyeni ve adil bir dünya ile başta milletimiz olmak üzere bütün insanlığın adalet, huzur, barış ve refaha kavuşması için var gücümüzle çalışacağız.? İfadelerini kullandı.

----------------------------------------------------

İnceleyerek Notlarımızı Aldık

Baykan devamında; ?İnegöl İlçe Başkanlığı olarak 17 MART 2019 tarihinde ilçemizin her kesiminden insanımızın teveccühü ile gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizden sonra, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımıza ulaştık.İlçemizde Yapılan Tarımdan, Sanayiye, Ulaşımdan, Alt yapıya kadar, şehrimizin tüm ihtiyaçlarını, sıkıntılarını, çözüm bekleyen konularını yerinde inceledik, notlarımız aldık.Hemşerilerimizin gösterdiği büyük teveccühe layık olabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir dünya hedeflerine ulaşma yolunda,"Burada Gelecek Var" sloganı ile 17 Kasım 2019 Pazar Günü, İnegöl´ümüzden 12 otobüs olmak üzere Bursa´mızdan 72 otobüs ve 3600 kardeşimizle, Tarihe tanıklık etmeye, tüm dünyaya sesimizi dalga dalga duyurmaya ve Ankara´nın en büyük kapalı spor salonu olan Ankara (Arena) Kapalı Spor Salonu´nda yaklaşık 45 bin vatandaşımızın katılacağıYeniden Refah Partisi 1.Olağan Büyük Kongremize tüm halkımızı ve siz şehrimizin kıymetli basın mensuplarım davet ediyorum.? Dedi

Ücretsiz Otobüs Kaldırılacak

Baykan, son olarak kongreye gitmek isteyenlere otobüs kaldırılacağını belirterek; ?Kongremize katılmak isteyen hemşerilerimiz için şehrimizden otobüsler kaldırılacağını belirtti.  Baykan sözlerini ?Yaşanabilir Türkiye için. Yeniden büyük Türkiye için, yeni ve adil bir dünya için, burada huzur, burada adalet, burada bereket, burada refah var. Türkiye´miz ve milletimiz için Burada gelecek var.? diyerek tamamladı.

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25