Yeniden Lider Olduğumuz İçin Mutluyuz

Yeniden Lider Olduğumuz İçin Mutluyuz

Süper Amatör Küme A grubunda yeniden zirveye oturan Gençlergücü’nde liderliğin sevinci yaşanıyor. Mavi-Siyahlı ekibin Teknik Direktörü Muhammet Şaffak; “Tekrar liderliğe yükseldiğimiz için mutluyuz” dedi.

Bursa Süper Amatör Küme A grubunda namaglûp zirve mücadelesi veren ve İnegöl derbisinde karşılaştığı Karadeniz Güvenspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Gençlergücü’nde liderlik sevinci yaşanıyor.

Hak Ederek Kazandık

Karadeniz Güvenspor müsabakasının ardından bir açıklama yapan Gençlergücü Teknik Direktörü Muhammet Şaffak, maçı iyi futbol oynayarak  kazandıklarını belirterek, “Öncelikle sporcularımı tebrik ediyorum. Hak ederek maçı kazandığımızı söylemek istiyorum. Bir hafta içerisinde grubumuzun iddialı takımlarıyla maçlar oynadık. Burgaz’ı Mudanya’da, Telekomspor’u da İnegöl’de mağlup ettik. Karadeniz Güvenspor maçı da bir hafta içerisinde oynadığımız üçüncü maç oldu. Bunu da kayıpsız geçerek kazanma alışkanlığımızı devam ettirdik. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü İnegöl derbileri olarak nitelendirilen maçlar çok farklı motivasyonlarla oynanıyor. Daha çok mücadeleye dayanan maçlar oluyor. Bu maçta da buna benzer bir görüntü vardı. Gole kadar ki kısımda Karadeniz Güvenspor çok koştu ve iyi mücadele etti. Attığımız frikik golünden sonra rakibimizin direnci kırıldı ve özellikle ikinci yarı maç tamamen bizim kontrolümüze geçti. Yakaladığımız pozisyonlardan 5 tanesini gole çevirdik ve maçı kazandık. Hem İnegöl derbisini farklı kazandığımız için, hem de grubumuzda tekrar liderliğe yükseldiğimiz için ayrıca mutluyuz” dedi.

M. Kemalpaşa Molası

Maçın centilmence geçtiğini belirten Şaffak; “Bu anlamda her iki takım sporcularını kutluyorum. Maçı izleyen taraftarlara da iyi futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. İki hafta maç oynamayacağız. Bu hafta Mustafa Kemalpaşa’nın ligden çekilmesi nedeniyle maçı hükmen kazanacağız. Ondan sonraki haftayı da bay olarak geçireceğiz. Bu iki haftalık ara nedeniyle sporcularımıza perşembe gününe kadar izin verdik. Perşembe günü antrenmanlarımıza tekrar başlayacağız. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, ligde kaldığımız yerden devam ederek sezon sonunda hedeflediğimiz bölgesel amatör kümeye çıkmak istiyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07