Yeniden Refah Partisi kongreye hazır

Yeniden Refah Partisi kongreye hazır

20 Şubat Pazr günü 2. Olağan kongresini yapmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize ziyarette bulundular.

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı 2. Olağan kongre hazırlıklarını sürdürüyor.  20 Şubat 2022 Pazar günü saat 14:00’da Sani Konukoğlu toplantı salonunda gerçekleştirilecek kongreye genel başkan yardımcısı Erkan İlyas Helvacı’da katılacak.

Tanıtma Başkanı Celalettin Ergün, Siyasi İşler Başkanı Ahmet Aydın ve Yerel Yönetimler Başkanı Erkan Gökbuluk ile birlikte Haber Yorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Gürbaş ve Genel Yayın Yönetmeni Şerif Gürbaş’ı  ziyaret ederek çalışmalara dair bilgi veren İlçe Başkanı İlhan Baykan, “Partimiz kurulduğundan bugüne önemli mesafeler kat etti. Partimiz, Dr. Fatih Erbakan’ın genel başkanlığında Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde teşkilatlanmamasını tamamladı. Bizde İnegöl’de teşkilatlanmamızın ardından siyasi çalışmalarımızla sahada olduk. İlçe halkımız ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile  istişarelerde bulunarak yaşanan sorunları ve şikayetleri yerinde dinledik ve çözümlerinide ortaya koyarak ilgili yerlere ilettik. Gerçekleştireceğimiz kongrede aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızla beraber daha güçlü, daha aktif olacağız ve yine halkımızın ve ilçemizin sorunlarının çözümünde pay sahibi olacağız. 20 Şubat Pazar günü yapacağımız kongremizin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerken, tüm ilçe halkımızı kongremize  katılmaya davet ediyoruz”dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22