YENİDEN REFAH’TAN İNEGÖL’E SÜRPRİZ ADAY

YENİDEN REFAH’TAN İNEGÖL’E SÜRPRİZ ADAY

İnegöl’de devam eden aday adaylık süreçlerinin ardın Yeniden Refah Partisi’den büyük bir hamle geldi. İnegöl Belediye Başkan Adayı ilçedeki dengeleri alt üst edecek bir isim olarak belirlendi

İnegöl’de devam eden aday adaylık süreçlerinin ardın Yeniden Refah Partisi’den büyük bir hamle geldi. İnegöl Belediye Başkan Adayı ilçedeki dengeleri alt üst edecek bir isim olarak belirlendi.

Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Ankara’da düzenlenen aday tanıtım programında Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından bizzat açıklandı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm siyasi partilerde Belediye Başkan adayları belirleme süreçleri devam ederken, Milli Görüş geleneğine bağlılığı ile bilinen İnegöl’de özellikle Yeniden Refah Partisi’nin Belediye Başkan Adayının kim olacağı merak konusu olmuştu.

Bugün Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 50’ye yakın il ve ilçe belediye başkan adayını açıklarken İnegöl Belediye Başkan adayını da açıkladı.

İnegöl’de siyasi partilerin aday adaylık süreçleri devam ederken ilk resmi aday Yeniden Refah Partisinden gelmiş oldu.

Bu isim, kapatılan Refah Partisinin son İnegöl İlçe Başkanı Elk. Müh. Mehmet Kaygusuz oldu.

Bursa İl Genel Meclisinde bir dönem görev yapan Elk. Müh. Mehmet Kaygusuz, Sanko Holding’te üst düzey yöneticilik kariyerinin yanı sıra enerji alanında yaptığı danışmanlıklar ve başarılı çalışmalarıyla biliniyor.

Tüm siyasi kesimlerce sevilen ve saygı duyulan Kaygusuz’un sürpriz niteliğinde değerlendirilen adaylığı sonrası İnegöl’de yapılan tüm hesapların alt üst olacağı değerlendiriliyor.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00