www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yenişehir´de Dostluk Kazandı

Yenişehir´de Dostluk Kazandı

Yenişehir Belediyespor ile İnegöl Doğugücü arasında oynanan Süper Amatör küme maçında maçtan çok maçtan öncesi ve sonrası maça damga vurdu.

Bursa Süper Amatör Küme B grubunun lideri Yenişehir Belediyespor ile grup ikincisi İnegöl Doğugücü arasında oynanan maç öncesi Yenişehir İlçe Spor güvenlik kurulu Yenişehir´de oynanacak maça Doğu Gücü taraftarını almama kararı aldı. Yenişehir Belediyespor yönetiminin bu kararın yeniden gözden geçirilmesini istemesi ve Yenişehir Belediyespor ve İnegöl Doğugücü taraftarlarının hafta içi Yenişehir´de yemekte bir araya gelmesi ve maçı aynı tribünde birlikte izleme kararı alması üzerine Yenişehir İlçe Spor güvenlik kurulu Doğugücü taraftarlarının maça gelebileceği yönünde karar değiştirdi.

Maçtan önce tam bir kardeşlik havasının estiği Yenişehir ilçe stadında her iki takım taraftarları da hem kendi takımlarını, hem de rakip takımları tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundular. Bu güzel atmosferde başlayan maç saha içine de yansıdı. Her iki takım oyuncularının da bir birlerine ve hakeme son derece saygılı davrandıkları gözlendi.

Maç boyunca her iki takım da gol atamayınca maç 0-0 berabere tamamlandı. 
Maçtan sonra da her iki takım taraftarlarının her iki takımı da tribünlere davet ederek uzun süre sevgi gösterilerinde bulundular.

İnegöl Doğugücü başkanı Sinan Taşder´de, Yenişehir ilçe spor güvenlik kurulunun Doğugücü taraftarlarının maça gelmemesi kararı alması sonrası Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik ve yönetim ile taraftarların bu kararın değiştirilmesinde önemli rol oynadıklarını belirterek, ?Bu güzel hareket bizleri çok mutlu etti. Aslında grubumuzdaki en güçlü rakip birbirimiziz. Bu yapılan gerçekten çok centilmence bir hareketti. Maç öncesi yaşadıklarımız ve maç içi ve sonrasında yaşadıklarımız bizleri son derece mutlu etti. Bu kadar kardeşlikten sonra bir de bize yemek vermeleri bizleri hem mutlu etti hem de duygulandırdı. Yenişehir Belediyespor bundan sonra bizim kardeş takımımızdır. Bu sonuçla Playoff´u garantileyen kardeş takımımıza playoff maçlarında üstün başarılar diliyorum. Bu günkü maç, maç öncesi ve sonrası yaşananlar Türk futboluna örnek olsun. Bütün Yenişehir Belediyespor camiasına gösterdikleri kardeşlikten dolayı camiamız adına teşekkür ediyorum´ dedi.

Saha: Yenişehir

Hakemler: Hasan Kaçar (7), Onur Tanrıverdi (7), Mustafa Uğur Erkan (7)

Yenişehir Belediyespor: Özal (7), Kemal (7), Volkan (7), Taha (7), Hüseyin (7), Muhammed (7), Yasin (7), Serhat (7), (Dk. 62 Mustafa (7), Osman (7), Durmuş (7), (Dk 72 Ömer (7), Furkan (7) (Dk. 84 Hamit (7),

İnegöl Doğugücü: Gökhan (7), Ömer Furkan (7), Erdal (7), Samet (7), (Dk. 84 Gürkan (7), Alparslan (7), Emre (7), (Dk. 74 Stephen (7), Özgür (7), Erkan (7), Tuğkan (7), Uğur (7), Aydın (7).

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00