YENİ TÜRKİYE PROJESİ CİA`NIN PROJESİDİR

YENİ TÜRKİYE PROJESİ CİA`NIN PROJESİDİR

Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, Yeni Türkiye ? zırvası Amerika`nın, Ankara eski büyükelçisi ve CİA nın Ortadoğu şefi Graham Fuller`in lafıdır. Bu netameli lafı kullanmak bizim yöneticilerimize hiç yakışmıyor. Unutmayalım ki, Yeni Türkiye projes

 

Yazılı bir açıklama yapan Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, şu sözlere verdi. "Hayme ana Süleyman Şah`a diyor ki,?sen hep adaleti gözettin. Üzülme. Adaletin olmadığı yerde çocuklarımızı yaşamaya mahkum etme utancından Rabbim bizi korusun? bu güzel temenni sadece kitaplar da mı kalsın.Yazık değil mi, adaletten neden korkuluyor? Adalet Mülkün temeli değil mi?"

Çil, "Yeni Türkiye ve başkanlık sistemi gibi abuk subuk kavramlar bizim icadımız değildir" diyerek, "Bu ?Yeni Türkiye ? zırvası Amerika`nın, Ankara eski büyükelçisi ve CİA nın Ortadoğu şefi Graham Fuller`in lafıdır. Bu netameli lafı kullanmak bizim yöneticilerimize hiç yakışmıyor. Unutmayalım ki, Yeni Türkiye projesi CİA`nın bir projesidir. Varın gerisini siz anlayın."dedi.

Maalesef bir de bu seçimlerde din üzerinden siyaset yapma hastalığı hortladı. Türkiye`nin yaşadığı en karanlık dönemlerinde bile din bugünkü kadar istismar edilmemişti. Anti demokratik seçim yasası ile geçen bu seçim döneminde yine kolay olmayan çalışmalar yapıldı. Hak ve adaletten uzak olan barajlı seçim sistemi, güçlü olanın işine yaradığı gibi, geriden gelen hakkın, hakikatin savunucularına da hayat hakkı tanımaz. Bu yapıdan ancak istikrar adına, haksızlık ve diktatörlük çıkar. Eğer ülkenizi, devletinizi, milletinizi seviyorsanız seçiminizi dikkatli yapın. Hazineden beslenmeyen, haktan başka yere yaslanmayan Millet Partisine oy verin. Kendisini haddinden fazla yoran Sayın Erdoğan`a istirahat verelim.Yoksa başkanlık diye tutturulan yolun sonu felakettir.Benden söylemesi."diye konuştu.

"Hiçbir çıkar uğruna konuşmayan Millet Partisi doğruyu söyler.Politika yapmaz."diyen Çil, "Rahmani siyaset yapar.Kimseye zor yok,baskı yok, bizim işimiz sadece hatırlatmaktır.Oyun sorumluluğunun  çok büyük olduğunun farkına varanları Millet Partisine davet ediyorum.                           Kin ve nefret üreten bir siyaset istemiyorsan, haksızlık, yolsuzluk, hukuk tanımazlık, canından bezdirdiyse, gel Millet Partisine güç ver.Adalet barış ve güven içinde yaşamak istiyorsan Muhteşem Türkiye`nin projesinin mimarı Millet Partisini oylarınla destekle. Haydi İnegöl Haksızlığın, yolsuzluğun yanında değil, hukukun, ahlakın, bilimin, erdemin, demokrasinin savunucusu Millet Partisinin yanında yer al."dedi.

 

 

                                                                                        



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32