www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YEREL BASINA TEŞEKKÜR

YEREL BASINA TEŞEKKÜR

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu,3-7 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen MODEF EXPO fuarınıntanıtımına katkı sağlayan yerel medyakuruluşlarının temsilcilerine teşekkür plaketi takdim etti.

 

Geçtiğimiz Cuma akşamı saat 19.00´da Hotel Angelacoma´da düzenlenen yemeğe MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

 

ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Fuar ile ilgili bir değerlendirme yapan MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?MODEF Fuarcılık tarafından 28 bin metrekarede 181 firmanın katılımıyla düzenlenen ve açılışını Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu´nun yaptığı, MODEF EXPO 2015 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 07 Kasım´da sona erdi. 5 gün ziyaretçilere açık olan fuar, rekor düzeyde yerli ve yabancı ziyaretçinin akınına uğradı. Bu yıl 34´ncüsü düzenlenen MODEF EXPO 2015, fuarına 76 farklı ülkeden 2 bin 179 yabancı misafir, ülke çapında ise 77 ilden 13 bin 133´ü profesyonel, 588´i Online Davetiye, 2 bin 111´i bilet alarak fuarımızda ziyaretçi olmuştur. MODEF EXPO 2015 Toplamda 18 bin 11 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır? dedi.

 

DÜNYA GENELİNDEN ZİYARETÇİLER GELDİ

MODEF Expo´nun sadece yakın coğrafya ve komşu ülkeler değil; Asya, Afrika, Avrupa, Avustralya ve Amerika kıtalarının tamamından ziyaretçi aldığını, Uluslararası mobilya fuarları içinde ne kadar önemli bir yere gelmiş olduğunu bir kere daha kanıtladığını ifade eden Uğurdağ, ?Burada şuna da bir parantez açmak gerekir ki, sektörün takip edileni konumunda bulunan İtalya´nın yanı sıra İngiltere, Amerika, Kanada, Yeni Zelanda, Hindistan gibi mobilyacılarımızın alternatif pazar arayışında bulundukları ülkeler ve Samoa, Rwanda, Macao, Laos, Fiji gibi ülkelerden de ziyaretçiler fuarımıza gelmişlerdir. Katılımcı memnuniyetini artıran önemli faktörlerden biri olan yerli ve yabancı ziyaretçi sayısı, MODEF fuarcılık tarafından yürütülen özenli çalışmanın bir sonucudur. Bundan sonraki fuarlarımızda da bu titiz çalışma devam edecek dünyanın ve Türkiye´nin dört bir yanından yerli ve yabancı alıcılar fuarlarımıza gelmeyi sürdürecektir. MODEF fuarları İnegöl Mobilyasının vazgeçilmez bir parçası olduğunu bu fuarla beraber bir kez daha kanıtlamıştır. MODEF fuarcılık üstlendiği önemli misyonun verdiği sorumluluk bilinci ile önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir?şeklinde konuştu.

 

UĞURDAĞ´DAN TEŞEKKÜR

Uğurdağ, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF Yönetimine, MODEF çalışanları ile basın mensuplarına teşekkür etti.

 

HER YÖNDEN İYİ GEÇTİ

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uğurdağ, ?Firmalar bazında anketler düzenliyoruz. Bu fuar sonunda yaptığımız anket sonuçlarına göre fuarın olumlu geçtiği yönünde. Ziyaretçi sayısı ile alakalı sorunumuz yok. Alışveriş fuarda farklı bir boyut kazanır. Ürün, farklı model, fiyatı ve benzeri konular dikkate alınır. Genel olarak fuara baktığımızda MODEF Expo´nun hem ziyaretçi hem de firmaların satış yönünden iyi geçtiği ortaya çıktı? diye konuştu.

 

YENİ GÜNDEM MADDESİ YENİ FUAR ALANI

MODEF Yönetiminin önünde ilk olarak hangi projenin olduğunun sorulması üzerine Uğurdağ, ?Önümüzde bir Nisan fuarı var. Onun da en iyi şekilde organize edilmesi var. Yeni gündem maddemiz yeni fuar alanı. Bununla ilgili fizibilite raporlarının hazırlanması ve çalışmalar, yönetim kurulu ilk toplantısının ardından başlayacak. Bursa-Ankara karayolu bitişiği Akhisar Mahallesi girişinde 80 dönümlük bir alan var. Onun üzerinde bir çalışma var. O yerle alakalı karar alırsak, yeriyle alakalı kanımız değişmeyecek? ifadelerini kullandı.

 

Konuşmanın ardından MODEF Yönetimi, fuar boyunca fuarla alakalı haberleri yayınlarına taşıyan gazete, televizyon ve internet sitesi yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

ifadelerini kullandı.

 

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19