www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeşil sahalarda yarıştılar

Yeşil sahalarda yarıştılar

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce düzenlenen İlkokul 4. Sınıflar Arası Futbol Turnuvası başarıyla tamamlandı.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokul 4. Sınıflar Arası Futbol Turnuvası, 28 ilkokulun katılımı ile gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili konuşan İlçe Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Payas,?Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetleri içeren protokol kapsamında Büyükşehir Okul Sporları Faaliyetleri İnegöl´de de tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda etkinliğin ikinci aşaması olan İlkokul 4. Sınıflar Arası Futbol Turnuvası´nı düzenlemiş bulunmaktayız.3 aşamadan oluşan futbolturnuvasının ilk aşamasını turnuvaya katılan okullar kendi içerisinde futbolturnuvası düzenleyerek yaptılar. Turnuva sonunda her okul 4.sınıf düzeyinde okul karması yaparak ilçede yapılacak olan turnuvaya katıldılar. Toplamda ilçemizde bulunan ilkokullardan 28 ilkokul,ilçe turnuvamıza katılmış bulunmaktadır.10 Nisan 2018 tarihinde başlayıp 18 Nisan 2018 Çarşamba günü sona eren turnuvada 1.  Vehbi Koç İlkokulu, 2. Ticaret Sanayi Odası İlkokulu, 3. ise TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olmuştur.Turnuva boyunca futbol tesislerini açan KafkasSpor Kulübüne, yönetimine ve antrenör Aydın Ungan´a teşekkür ederim? dedi.

 

Ödül törenine katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin ise,turnuvaya katılan okulların öğretmen ve öğrencilerine, turnuva boyunca emek veren öğretmen arkadaşlara teşekkür ederek ilçede dereceye giren okulların Bursa ilinde düzenlenecek olan turnuvada başarılar diledi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Zengin ayrıca, ?Turnuvamıza renk katan ama dereceye giremeyen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize okul yönetimlerine teşekkür ediyorum. Spor dostluktur, kardeşliktir. Kazanan spor yapandır, centilmence mücadele edendir. Turnuvada dereceye giren ilk 2 okulumuz Mayıs ayında ilde yapılacak olan turnuvaya katılarak futbol turnuvasının üçüncü aşamasını da tamamlamış olacaklardır. Emeği gecen herkese teşekkür ederiz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,56% 0,23
  • EURO

    34,98% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,59% 0,48
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00