Yeşilay İle İşbirliğine Hazırız

Yeşilay İle İşbirliğine Hazırız

Bursa Yeşilay Şubesi yönetimini ağırlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlere ve toplumumuza zarar veren tüm unsurların ortadan kaldırılabilmesi adına yapılacak her çalışmaya açık olduklarını söyledi.

Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. Serhat Yamalı, Yeşilay haftası nedeniyle yapılan ziyaretler kapsamında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret etti. Pazartesi günü 13.00´da Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, İnegöl Belediyesi ile Yeşilay Bursa Şubesi işbirliğinde hayata geçirilebilecek projeler masaya yatırıldı.

 OKUL İDARECİLERİNE EĞİTİM VERİLECEK

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı, alanlarıyla ilgili İnegöl´de neler yapılabileceğine ilişkin istişareler yaptıklarını belirterek ?Yeşilay yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Yeşilay haftası münasebeti ile Sayın Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Yeşilay´ın eğitim ayağında ve tedavi ayağında neler yaptığını burada arz ettik. Bununla ilgili İnegöl´de neler yapılabilir ve bu ilçede ne tür farklı etkinlikler ortaya konabilir onları konuştuk. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle de görüştük ve her okulda Okul Müdürleri, Müdür Yarımcıları ile tüm PDR öğretmenlere eğitim verilmesi, Yeşilay´ın tanıtılması ve bağımlılıkla ilgili neler yapılabileceğini konuştuk. 2 hafta sonra tekrar İnegöl´e eğitime geleceğiz ve birlikte İnegöl için neler yapılacağını konuşacağız? dedi.

 İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Yeşilay´ın konularının çok değerli ve önemli olduğunu düşündüğünü dile getirdi. 60 bin ilköğretim ve lise öğrencisinin olduğu İnegöl gibi 256 bin nüfuslu bir ilçede Yeşilay´ın faaliyet alanları anlamında çok ciddi bir altyapının olduğunu da kaydeden Aktaş, ?Bizim de İnegöl Belediyesi olarak konuyla alakalı çalışmalarımız var ama bunu daha kurumsal hale dönüştürebilmek için Yeşilay´dan istifade etmeyi bizde arzu ederiz. İnşallah ileriki aşamada daha kurumsal anlamda çalışmalar yapabilmek ve bu bir uyuşturucu olabilir, teknoloji bağımlılığı olabilir, sigara olabilir, alkol olabilir? Ne olduğu çok önemli değil. Toplumumuza ve gençlerimize zarar veren tüm unsurların ortadan kaldırılabilmesi adına yapılacak faaliyet ve çalışmalarda hem öncü olmak hem de yanlarında olmak istediğimizi ben bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ziyaretleri için de kendilerine çok teşekkür ediyorum? ifadelerinde bulundu.

 Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00