Yetim ve Şehit Ailelerine İftar

Yetim ve Şehit Ailelerine İftar

İnegöl´de hizmet veren Bir Simit Cafe& Restaurant,şehit aileleri ve yetimler için özeliftar programı düzenledi.

Bir Simit Cafe&Restaurant tarafından, şehit aileleri ve yetimler için özel düzenlenen iftar programına; Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alper Taban, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü İlhami Araali, Şehit ve yetim aileleri katıldı.

 

İYİ Kİ VARSINIZ

Programda konuşan Belediye Başkanı Alper Taban; ´´Bir Simit Ailesi bize bir iftar programı düzenleyeceklerini söylemişlerdi. Bizde tabii ki memnuniyetle katılırız demiştik ve bugün burada sizlerle beraber olduk. Ben hepinize burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, sizlerle bu sofra çok daha bereketli bir hale geldi. Ramazanın ortasına geldik ama daha ben bir gün dahi evim de iftar yapmadım. Bu akşam 6 tane iftar programımız vardı. Özellikle yemeğimi burada yiyeceğimi ifade ettim. Burada sizlerle birlikte olmak bana inanılmaz mutluluk verdi? dedi.

 

SESLERİN EN GÜZELİ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN SESLERİ

Kaymakam Ali Akça ise yaptığı konuşmada; ?Bu güzel programda sizlerle birlikte olmak mutluluk verici. Seslerin en güzeli olan çocuklarımızın sesleri eşliğinde iftarımızı yaptık. Bu iftar organizasyonunu düzenleyen müessese sahibine öncelikle teşekkür ediyorum. Yine Belediyemize teşekkür ediyorum, bu organizasyonu gerçekleştirdiği için? Ama teşekkürlerin en büyüğünü sizlere ediyorum? şeklinde konuştu.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Bir Simit Cafe&Restaurantişletme sahibi Serkan Kavak ise, ?Bir Simit ailesi olarak ihtiyaç sahibi olan insanlara bir iftar programı düzenleme fikriyatı oluşmuştu bizde. Aklımıza ilk gelen ise şehit aileleri ve yetimler oldu. Bu organizasyonu düzenlememizde yardımcı olan Sayın Belediye başkanımıza da buradan çok teşekkür ediyorum´´ dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22