Yetimler Bayramlık Hediyelerle Sevindi

Yetimler Bayramlık Hediyelerle Sevindi

İsminin açıklanmasını istemeyen İnegöllü iş adamı İnegöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneğinin aracılığı ile Ramazan Bayramı öncesi 19 yetimin bayramlık giysilerini karşıladı

İnegöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği tarafından Ramazan Bayramı öncesi 19 yetim çocuk sevindirildi. İsminin açıklanmasını istemeyen İnegöllü iş adamı 19 yetim çocuğun bayramlık giysilerini karşıladı. Yeni elbiseleri giyen yetim çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

 

İnegöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH İNİYAD) Başkanı Halil İbrahim Zengin, “Hayırsever iş adamına, mağaza sahibine ve çocukların giyiminde yardımcı olan bayan gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Ramazanı dolu dolu geçirdik. Ramazan boyunca Yetim ailelerimizle birlikte evlerinde iftar sofraları kurup onlarla beraber iftar yaptık. Bağışçılarımızın bağışlarını istedikleri bölgelere gönderdik ve gönderiyoruz. Bağışçılarımıza teşekkür ediyor ve Allah kabul etsin diyorum. Rahmet mağfiret ayı Ramazan’ın son günlerine yaklaşırken şimdiden tüm İnegöllü hemşerilerimizin bayramını kutluyorum.” dedi.  



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26