www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YETİMLERE DESTEK SÖZÜ

YETİMLERE DESTEK SÖZÜ

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, İnegöl İHH yetkililerine gerçekleştirdikleri yetim çalışmalarına destek sözü verdi.

 

İnegöl İHH Başkanı Fikret Bayram ve beraberindeki yönetim kurulu üyeler, Süper Amatör Lig temsilcimiz Kafkasspor´u antrenman sahasında ziyaret ederek Kulüp Başkanı Metin Ungan, teknik heyet ve futbolculara yeni sezon öncesi başarı temennilerinde bulundular.

 

?ORTAK HAREKET? ÇAĞRISI

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl İHH Başkanı Fikret Bayram, ?Sezon açılışına bir kaç gün kaldı. Sanırım sondan önceki antrenman ve sonrasında zorlu maçlara çıkacaksınız. Kafkasspor camiası İnegöl´de oldukça popüler. Hem taraftarıyla hem de oynadığı futbol ile bugüne kadar hep mutlu eden bir takım olmuştur. Biz de bununla alakalı İnegöl İHH olarak ilgimizi bildiğimizi için bunu biraz daha pekiştirmek adına böyle bir çalışma içerisinde yer alalım dedik. Hem bir baklava geldik. İnşallah bu size bir güç olur. Oynayacağınız müsabakada da inşallah galip gelmenize vesile olur. Bunun ötesinde bizler biliyorsunuz İnegöl İHH olarak hem Türkiye´de hem de yurt dışında yetimlere bakıyoruz. İnegöl´deki hayırseverler şu ana kadar 500´e yakın yetime sponsor oldular. Bizler de bunlara aracılık ediyoruz. İnegöl İHH olarak sizlerin de benzeri hayır faaliyetleri içerisinde olduğunu tahmin ediyoruz ama bunlar bizlerle birlikte olarak ortak hareket ederek yaptığınızda, sevincimiz kat kat artacaktır. Bunu da ifade etmiş oluyoruz? dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yetimlere yardım konusunda destek olacaklarını belirten Kafkasspor Başkanı Metin Ungan ise, ?Ziyaretlerinden dolayı sevgili Başkanıma teşekkür ediyorum. Kendileri çok hayırlı bir iş için böyle hayırlı bir sevdanın peşinde. Çok güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Biz Kafkasspor camiası olarak, her zaman kendilerinin yanındayız ve kendileri hangi lütufta bulunduysa, biz onu kendimize görev arz edip, mutlaka yerine getireceğiz. Başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz. Allah´ın izni ile inşallah Allah rızası için yapılan bu hizmetlerde bizim de katkımız olacak. Bu bizim görevimiz. Bize bu hayırlı yolda ne görev verilirse biz ona icabet ederiz. İnşallah Kafkasspor olarak, Kafkas camiası olarak bu yetimlere hizmette bizler de var olacağız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71