YETİMLERE LUNAPARK SÜRPRİZİ

YETİMLERE LUNAPARK SÜRPRİZİ

İHH İNİYAD Genç Gönüllüler tarafından düzenlenen ‘Yetim Eğlencesi’ kapsamında onlarca çocuk, Hikmet Şahin Kültürpark içerisindeki Atrium Eğlence Merkezinde doyasıya eğlendi.

İHH İNİYAD (İnegöl İnsani Yardım Derneği) Genç Gönüllüleri tarafından yetimlere yönelik program tertip edildi. Çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini amaç edinen program kapsamında onlarca yetim, lunaparkta bir araya geldi. Hikmet Şahin Kültürpark içerisindeki Atrium Lunaparkın sahibi Mustafa Cevahir’in destekleri ile çocuklar gün boyu gönüllerince eğlendi.

 

Etkinliğe ilişkin bir açıklama yapan İHH İNİYAD Başkan Yardımcısı Burak Kılınç, peygamber efendimizin ‘Kim Allah için bir yetimin başını okşarsa, elini dokunduğu her saç teline karşılık ona haseneler sevabı vardır’ müjdesini hatırlatarak; “Peygamber Efendimiz aleyhisselatu vesselamın kaderini paylaştığı yetim kardeşlerimizin başlarını okşamakla yetinmeyip, kalplerinde barındırdıkları masum mutluluğa da şahit olundu. Kalbin yumuşaması için fakiri doyurmalı, yetimin başını okşamalıyız. 200 milyondan fazla çocuğun yetim olduğu dünyamızda bir çocuğu sımsıkı tutmalıyız ki, yetim gülünce dünya gülsün. Biz İHH İNİYAD ailesi olarak uluslararası düzeyde 431 yetime sponsor olduk. İnegöl yerelinde de 27 yetim kardeşimize sahip çıkıyoruz. Ümmetin yetim çocukları sizlerin desteğiyle büyüyor. Ayrıca acısı yüreğimizde taze olan Soma faciasındaki tüm yetim kardeşlerimize de İHH İnsani Yardım Vakfı olarak sahip çıkacağız. Bununla ilgili bilgi almak isteyenlerde İHH İNİYAD’a başvurabilirler” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32