Yiğitköy'ün Sokakları Tretuvarla Donatıldı

Yiğitköy

Kırsal mahalleleri şehir standartlarına ulaştırmak için çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Yiğitköy Mahallesi'nde 800 metrekarelik kilit taş uygulaması yaptı.

Yeni mahallelerde özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak altyapıdan üstyapı çalışmalarına, çocuk parklarından köprü yapımlarına kadar pek çok alanda hizmet götürmeye çalışıyoruz diyen Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Yiğitköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tretuvar çalışmalarını yerinde inceledi.

 800 METREKARELİK ÇALIŞMA

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İnegöl Belediyesi olarak Yiğitköy mahallemizde kilitli parke taşı uygulaması yapmaktayız. Bildiğiniz üzere 30 Mart yerel seçimlerinden sonra İnegöl'ün 91 köyü ve 4 beldesi İnegöl'e kırsal mahalle olarak bağlandı. İnegöl Belediyesi olarak bu kırsal mahallelere hizmet götürmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bugün de Yiğitköy Mahallesi'nde yaklaşık 800 metrekare kilitli parke taşı düzenlemesi yapmaktayız” dedi.

 30 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Yiğit; Daha önce İl Özel İdarenin 50 köyümüzde yapmış olduğu kilitli parke taşı yardımları vardı ama bu parkelerin döşeme işleri yapılmamıştı. İnegöl Belediyesi olarak bu eksik kalan kilitli parke taşı döşeme işlerini yapıyoruz. Yaklaşık 30 mahallemizde bu kilitli parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. 20 mahallemizde ise yaptığımız plan ve program çerçevesinde parke döşeme işlerini gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

 BELEDİYE'NİN GÜCÜNÜ KIRSALDA DA GÖSTERİYORUZ

İnegöl Belediyesi olarak kırsal mahallerin ihtiyaçlarının neler olduğunu bildiklerini belirten Yiğit; Belirli bir plan ve program çerçevesinde bu ihtiyaçların karşılanması adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İnegöl Belediyesi'nin gücünü kırsal mahallelerimize götüreceğimiz hizmetler ile göstermiş olacağız. Bugün burada yapılan çalışmanın Yiğitköy Mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68