www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yıldız Erkekler Durdurulamıyor

Yıldız Erkekler Durdurulamıyor

İnegöl Belediye Spor Yıldız Erkekler voleybol takımı, Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları grup aşamasında rakiplerine set dahi vermeden mağlup ederek finallere kaldı.

Salon sporlarında elde ettiği başarılarla adını ülke sathında duyuran İnegöl Belediye Spor´un yıldız erkekler voleybol takımı, Türkiye Şampiyonasında da başarı grafiğini arttırarak gruplardan çıkmayı başardı.

 

2 RAKİPLE YARIŞTI

Konya TÜYAP sahasında oynanan Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonasında Turuncu Lacivertli temsilcimiz H grubunda mücadele etti. 14, 15, 16 Haziran tarihlerinde oynanan karşılaşmalarda İnegöl Belediyespor´un grubunda; Çorum Belediye, Hatay Büyükşehir Belediye ile Denizli Tavas Belediye takımları yer alırken, Tavas Belediyesi müsabakalara katılmadı.

 

SET KAYBETMEDEN GRUPLARDAN ÇIKTI

Grup karşılaşmalarında İnegöl Belediyespor ilk müsabakasını 14 Haziran Perşembe günü Çorum Belediyesi ile oynadı. Turuncu Lacivertli temsilcimiz rakibini setlerde 25-13, 30-28 ve 25-17 mağlup ederek salondan 3-0 galip ayrıldı. İkinci maçına 15 Haziranda Hatay Büyükşehir Belediye karşısında çıkan İnegöl Belediyespor´un yıldız voleybolcuları, Hatay´ı da 12-25, 19-25 ve 20-25´lik setlerle 3-0 mağlup etmeyi başararak gruplardan lider olarak çıkmayı başardı. Rakiplerine set dahi vermeyen temsilcimiz, bu başarı sonucunda final müsabakalarında şampiyonluk mücadelesi vermeye hak kazandı.

 

ÇİFTE BAYRAM

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, yıldız erkekler voleybol takımının bu başarının ardından yaptığı açıklamada, genç sporcuları kutladı. Konya´dan gelen haberlerle İnegöl ve Belediyespor olarak çifte bayram yaptıklarını kaydeden Başkan Taban, ?İnegöl Belediyespor kurulduğu günden bu yana başarılarını her defasında yenilemeye, yeni başarılar elde etmeye ve İnegöl´ü gururlandırmaya devam ediyor. Özellikle voleybolda çok iyi bir istikrar yakaladık. A takımımızla elde edilen başarıların yanı sıra alt yapıdan gelen sporcularımız da elde ettikleri başarılarla gururlandırıyor. Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasında voleybol takımımız grup müsabakalarında iki rakibini de mağlup edip finale yükseldi. Ramazan bayramını kutladığımız günlerde genç sporcularımızdan aldığımız bu güzel haberle İnegöl olarak çifte bayram yaptık. İnşallah başarılarının devamını diliyorum. Kulübümüzün elde ettiği başarıların yanı sıra genç kardeşlerimizin de başarılı birer sporcu olması için her daim yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ederek hepsini tek tek kutluyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00