YILMAZ SÜNGER YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

YILMAZ SÜNGER YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

İnegöl Mobilya sanayinin önemli tedarikçilerinden olan ve yıllardır verdiği hizmet ile mobilya sektörüne önemli katkılar sunan Yılmaz Sünger, 3 bin 600 metrekarelik yeni yerinde hizmete başladı.

 Mobilya Sektörüne 30 yıldır hizmet veren Yılmaz Sünger, Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Bölümü 10. Mobilya Sokak numara 20 adresindeki yeni merkez binasına taşındı.

İlçemizde 7 farklı mağazada sektöre hizmet veren Yılmaz Sünger’in İnegöl Bölge Müdür Yardımcısı Nevzat Daysalı, yeni merkez binaları ile ilgili bir açıklama yaptı. Daysalı, mevcut malzeme ve kumaş çeşidine yenilerini ekleyerek, ürünlerini daha geniş bir mağazada rahatlıkla teşhir edip müşterilerinin hizmetine sunma hedefini gerçekleştirmek amacıyla Yılmaz Sünger Kumaş San. Ve Tic. Ltd. Şti olarak yeni adreslerine taşındıklarını söyledi.

Daysalı, firmalarına ilişkin bilgiler de vererek; “Mobilya ve koltuk sektörüne yönelik, endüstriyel koltuk döşeme malzemeleri, döşemelik kumaş toptan satışı ve üstün özellikli mekanizmalar konusunda faaliyetlerine devam eden firmamız, gelişen piyasa şartlarına uygun olarak müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sektörde lider firma olma şiarından hareketle, bin 800 metrekarelik iki kattan oluşan toplam 3 bin 600 metrekare kapalı alana sahip yeni mağazamızda bu günden itibaren faaliyetlerine devam edecektir” dedi.

Dünya Küçülüyor, İnegöl Büyüyor

‘Dünya küçülüyor, İnegöl büyüyor’ sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Nevzat Daysalı; “‘Dünya küçülüyor, İnegöl büyüyor’ sözünü önemseyerek üretim alanlarının büyüdüğü günümüzde, şirketimiz de bu yönde yatırım yapma hedefini gerçekleştirmenin mutluluğunu, değerli müşterilerimizle paylaşmanın haklı gururunu yaşamaktadır” diye konuştu.

Daysalı son olarak, Yeni Sanayi Zafer Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Yılmaz Sünger Kumaş ve Endüstriyel Döşeme Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti firmalarının, Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Bölümü 10. Mobilya Sokak numara 20 adresinde taşındığını da sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32