www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yılsonu Gösterisinde Renkli Görüntüler

Yılsonu Gösterisinde Renkli Görüntüler

Yıldız Kreş, 2011-2012 eğitim öğretim yılını önceki akşam düzenlediği yılsonu gösterisi ile sonlandırdı. Programda birbirinden güzel sunumlar ve skeçler yapan 4, 5 ve 6 yaş gurubu öğrencilerin performansı alkış topladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürlüğüne bağlı İnegöl Yıldız Kreş’in öğrencileri, 2011-2012 eğitim öğretim yılını önceki akşam Anfi tiyatroda düzenledikleri yılsonu gecesi ile sonlandırdı. Okulun 4, 5 ve 6 yaş gurubu 65 öğrencisinin görev aldığı gösteride birbirinden güzel sunumlar ve skeçlerle ailelerine ve katılanlara eğlenceli dakikalar yaşatan minikler, askerler ve semazenler isimli gösterilerle de büyük alkış aldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan kreş öğretmenlerinden Ceyda Efe, Yıldız Kreş’in 4, 5 ve 6 yaş grubun öğrencilere hizmet veren bir kurum olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıldan beri de Yıldız Kreş’in Goncagül kreş adından yeni bir kardeşi daha olduğunu anlatan Ceyda Efe; “O da yine bizim gibi 4, 5 ve 6 yaş grubu öğrencilere hizmet veriyor. Tabi bu yıldan sonra sadece 4 ve 5 yaş grubu öğrencilere hizmet vereceğiz. 6 yaş çocuklarımız artık ilköğretime başlıyorlar. Ayrıca yaz okulu kayıtlarımız da başladı. Yaz okulumuzda normal yaş gruplarımızın haricinde bir de farklı olarak ilkokul 1 ve 2. Sınıfı bitirmiş öğrencilerimize de eğitim veriyoruz. Yaz okulu kayıtları için de anne-babaları bekliyoruz. Bu gece çocuklarımız çok heyecanlı. Programı izlerken de onların yaş gruplarını unutmayalım. Alkışlarımızla çocuklarımıza yardımcı olalım” dedi.

MEHTER GÖSTERİSİ MEST ETTİ

Konuşmanın ardından tüm öğrencilerin yer aldığı koro ile başlayan gösteri, daha sonra 4 yaş grubu öğrencilerinin İngilizce gösterileri ile devam etti. Miniklerin sahnedeki performansları programı izleyenlerin ilgisini çekerken, programda Denizciler, Şehit Askerler, Semazenler, Efeler, Palyaço gösterileri, Milli Takım gösterisi de büyük beğeni ile izlendi. 6 yaş grubu öğrencilerinin Mehter gösterisi ise mest etti.

Program öğrencilere karnelerinin dağıtılması ile son buldu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19