Yoğun Trafiğe Belediye Neşteri

Yoğun Trafiğe Belediye Neşteri

Avarlar kavşağında kurulan sinyalizasyon sistemi nedeni ile trafikte yaşanan yoğunluğun önüne geçmek için İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol genişletme çalışması yapıldı.

Ölüm kavşağında yeni bir proje hayata geçirilene kadar geçici süre ile uygulamaya konulan sinyalizasyon sistemi geçişleri rahatlattı, ancak yoğun trafiğin olduğu kavşakta trafik arap saçına döndü.

Özellikle akşamüzeri ve sabah erken saatlerde ışılarda oluşan uzun kuyruklar sürücülere zor anlar yaşatmaya başladı.

Kavşakta önlem olarak uygulanan sinyalizasyon sisteminin açmış olduğu bu sıkıntının önlenmesi için İnegöl Belediyesi kolları sıvadı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü vasıtasıyla Avarlar kavşağının Ertuğrulgazi girişinde orta refüjlerin küçültülmesi ve yolun genişletilmesi ile ilgili çalışma başlattı. Dün sona eren çalışmalarda yol yaklaşık 10 metre kadar genişlerken, yapılan bu çalışma neticesinde trafiğin de daha düzenli ve aksamaması bekleniyor.

Çalışmalarla ilgili İnegöl Belediyesi yetkilileri, verdikleri bilgilerde söz konusu bölgenin, araç trafiğinin akışında problem olduğu ve bu nedenle yol güzergâhının genişletildiğini söylediler.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32