www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yolun Sonu Şampiyonluk

Yolun Sonu Şampiyonluk

Yenicespor Kulübü Genel Kaptanı Ali Göztepe, takımın iyi bir form grafiği yakaladığını belirterek; ?Bu yolun sonu şampiyonluk. Takım ve kulüp olarak inancımız tamdır? dedi.

Takımın gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yenicespor Kulübü Genel Kaptanı Ali Göztepe, ?Öncelikle sezonun ikinci yarısı itibariyle yönetimimiz adına Süper Amatör Lig´de mücadele eden tüm takımlarımıza sakatlıksız, kazasız, başarılı ikinci dönem diliyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda ilk devreyi lider olarak tamamladık ve hedefimize emin adımla ilerliyoruz. Takımımız devre arasını iyi çalışma temposu ile geçirdi.Bu süreçte sakatlık problemi olan arkadaşlarımızın tedavileri devam etti. Ayrıca kadromuzda eksik gördüğümüz alanlara transferlerimizi gerçekleştirdik. Aramıza katılan Erdal İnan ve Oğuzhan Altun kardeşlerimizede hoşgeldin diyorum. İnşallah hep beraber başarılı bir sezon geçirirler. Takımımıza güç katacaklarına eminiz.?

LİDERLİK DEVAM EDİYOR

?Ardından başlayan 2.devrede ilk 2 maçımızı kazanarak liderliğimizi sürdürdük ve galibiyet serimizi 6 maça çıkardık. Haftasonu oynanan Kurtuluşspor mücadelesinde kaybeden taraf biz olduk ve serimiz sonlandı ancak liderliğimiz devam ediyor. Kurtuluşspor´u galibiyetinden dolayı kutluyorum.?

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

?Genel olarak takımımızın oyun kalitesi ve mücadelesinden oldukça memnunuz. Özellikle Osman Kara hocamızın ve teknik ekibimizin takıma ve sahaya hâkimiyetinin katkısını unutmamak gerekir. Önümüzde kalan 8 maç var. Bu maçlarda alacağımız galibiyetler ile sürdürdüğümüz liderliği inşallah lig sonundada devam ettirerek Play-Off´larakalma gayretini gösteririz. Sayın Başkanım Sebahattin Göztepe ve yönetici arkadaşları bir an olsun desteklerini esirgemediler.Bu sebep ile kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Taraftarımızada bu ana kadar vermiş oldukları destekler için teşekkür ediyoruz.Bizden desteklerini hiç esirgemediler. Bu yolun sonu şampiyonluk. Takım ve kulüp olarak inancımız tamdır? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01