YÖNETİM İSTİFAYI REDDETTİ

YÖNETİM İSTİFAYI REDDETTİ

Karadeniz Güvenspor mağlubiyetinin ardından istifa eden Kafkasspor’un tecrübeli teknik adamı Köksal Demiral’ın istifası, yönetimden geri döndü. Kötü gidişatın bileti ise futbolculara kesildi.

Kafkasspor’da kötü gidişatın ardından hafta sonu Karadeniz Güvenspor karşısında alınan mağlubiyet, Yeşil Beyazlı kulübün Teknik Direktörü Köksal Demiral yönetime istifasını sunmuştu. Ancak Kafkasspor yönetimi, Köksal’ın istifasını kabul etmedi. Kafkasspor Genel Kaptanı Ahmet Bayraktar, teknik direktörlerinin arkasında olduklarını ve futbolculara gereken cezaların verildiğini söyledi.

 

KÖTÜ GİDİŞATIN SORUMLUSU FUTBOLCULAR

Kafkasspor Genel Kaptanı Ahmet Bayraktar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle Karadeniz Güven`i başarısından dolayı tebrik etmek istiyorum. Köksal Demiral doğrudur. Maçtan önce, maçı kaybedersek ben istifa edeceğim diye bir söz söylemişti. Maç bittikten sonrasında bu istifayı bize sundu. Fakat Kafkasspor yönetim kurulu bunu dün akşam toplanarak değerlendirdi. Biz Köksal hocayla sezon sonuna kadar bu işi devam ettirme kararı aldık. Devre arasında bir kaç bölge etrafımızda transferler olacak. Bizim bu kötü gidişatımızın sorumlusunu ben kesinlik olarak futbolcular olarak görüyorum. Kimse kendinin nerde oynadığını ve nerelerde mücadele ettiğinin farkında değil. Herkes bir başına buyruk. Biz bu konuda futbolcuları da uyardık. Gereken cezaları da verdik. Ama bundan sonra gemlik deplasmanına gidiceğiz. Gemlik maçında başlayarak iyiye gideceğimizi düşünüyoruz. Bir kaç transfer daha yapıp grubumuzu güçlendireceğiz.”

 

NE İSTEDİYSELER VERDİK

Futbolcuların her istediklerini verdiklerini kaydeden Bayraktar, “Her istediklerini verdik. Zaten bu maçtan sonra birer maç cezaları var. Köksal hocanın dediği gibi yönetim anlamında gereken ne varsa Kafkasspor yönetim kurulu yapmıştır. Bir kuruş alacakları yoktur. Sebebini bizde çok araştırdık, ama gördüğümüz futbolcuların isteksiz oluşu. Futbolcuların oynadığı kulübe saygı duymayışları, hatta taraftar anlamında lig başladığından beri yüksek taraftar potansiyeliyle oynuyoruz. Deplasmanlara 300-500 kişi geliyor. Burada keza öyle. Başarısız olmasına rağmen taraftarda bırakmış değil. Taraftarlarında Köksal hocanın gitmesinde hiçbir istekleri olmadı. Aksine Köksal hocayla devam edilmesini istiyor. Taraftar ve yönetim kurulu Köksal hocanın arkasındadır. Bundan sonrada inşallah daha iyi sonuçlar almaya bakıcağız” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07