YÖNETİMDEN OTOBÜS İSTEMEYECEĞİZ

YÖNETİMDEN OTOBÜS İSTEMEYECEĞİZ

İnegölspor Bordo-Beyaz Taraftarlar Derneği, önceki akşam Kavaklaraltı Çay Bahçesinde düzenlenen iftarda bir araya geldi. İnegölspor yöneticileri, futbolcular ve taraftarları buluşturan yemekte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Rıdvan Beriş, Tüm taraftar a

İnegölspor taraftarları, önceki akşam Bordo Beyaz İnegöl Taraftarlar Derneği’nin organizasyonu ile düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Kavaklarltı Çay Bahçesi`nde düzenlenen iftar yemeğine; İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegölspor yöneticileri ile futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı.

BİN ADET FORMA VE KAŞKOL HAZIRLANDI

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Bordo Beyaz Taraftarlar Derneği Başkanı Rıdvan Beriş, “Her sezon öncesi yaptığımız forma ve kaşkol çalışmasını bu yıl da tekrarladık. Yaklaşık bin adet forma ve kaşkol hazırlattık. Bunları taraftarlarımıza dağıtacağız” dedi.

“YAPAMIYOSAK DİĞER ARKADAŞLARIMIZA BIRAKMAMIZ LAZIM”

Yönetim kurulunun elinden geleni her alanda yaptığını savunan Beriş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Birlik ve beraberlik içerisinde olursak bu takım üst lige çıkacaktır. Deplasman sıkıntısında bizimde tribün liderleri olarak payımız var. Biz bir buçuk aydan beri bu çalışmayı yapıyoruz. İnegölspor yönetimine yük olmayı istemiyoruz. Bugüne kadar 9 otobüs temin ettik. Bu sayı daha da artacaktır. Bunu yönetimden beklemememiz lazım. Bazı şeyleri kendi imkanlarımız ile çözmeliyiz. Eğer biz bu imkanları sağlayamazsak bu işleri yapacak arkadaşlarımıza teslim etmemiz, onların önlerini açmamız lazım” dedi.

OTOBÜS İSTEMEYECEĞİZ

Rıdvan Beriş, yönetimden sezon içerisinde otobüs taleplerinin olmayacağını da vurguladı. Konuşmasında sert ifadelere de yer veren Beriş, “Ben kimseye yalakalık yapmam, kimseye sözümü esirgemem. Yönetim kurulu göreve geldiğinde bizim taraftar sorumlumuz belliydi. Metin Aydınlar bizim sevdiğimiz saydığımız bir isimdir. İlk toplantılarını da yönetim olarak biz taraftarla yaptılar. Kendileri taraftarlara verdikleri değeri gösterdiler. Ben burada tüm taraftar arkadaşlarım adına söz veriyorum, yönetimden otobüs talebimiz olmayacak. Her şeyi yönetimden beklememiz demek, bizim burada konu mankenliği yaptığımız anlamına gelir. Bu halkanın önemli ayakları var. Yönetim, taraftar ve basın. Bu saydıklarım kendilerine düşen görevleri yerine getiriyorlar. Bize de düşen klavye delikanlılarını umursamadan yönetimin ve takımın arkasında durmamız lazım. Kenetlenirsek ve inanırsak bu sezon sonunda şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz” diye konuştu.

BU TAKIMI İZLEMEKTEN KEYFİ ALACAKSINIZ

Rıdvan Beriş’in ardından İnegölspor yönetimi adına konuşan kulüp Basın Sözcüsü Emrah Erim de kısa bir konuşma yaptı. Yaklaşık 2 ay önce göreve geldiklerini hatırlatan Erim, “Başarılı olmak için göreve geldik. Bunun için kendi kurullarımızı oluşturduk. 2 ay boyunca gece gündüz çalışan transfer komitemize teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki bu takımı izlemekten hepimiz keyif alacağız. Fakat başarı sadece yönetimin ve futbolcunun inanması ile olmuyor. Buna tüm İnegöl`ün inanması gerekiyor. Bu akşam bu birlikteliği sağlayan Bordo-Beyaz ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

CANALP’TEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Programda söz alan İnegölspor`un eski başkanlarından Mehmet Canalp de bunun bir başlangıç olduğunu dile getirerek; “Mavi bayrağı alan İnegölspor taraftarını kutluyorum. Onlar federasyondan mavi bayrak yani centilmenlik ödülü aldılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MİSAFİR TARAFTARLARIN CANLARI SİZE EMANET”

Programda son konuşmayı ise İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan yaptı. Şükrü Kaplan, aldığı davetten dolayı mutlu olduğu ve tüm programlarını iptal ettiğini belirterek; “Ben İnegölspor için her türlü fedakarlığı yapan taraftarlarımızla bir arada olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. Sizler sadece İnegöl`ün değil Bursa ve Türkiye`nin geleceğisiniz. Ben İnegölspor`un geçtiğimiz sezon bir takım eksiklikler ve olumsuzluklardan dolayı Play-Off`a kalamadığını üzüntü ile takip ettim. Ancak bu sezon sizlerinde gayretleri ile bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Ben bir emniyet müdürü olarak değil, bir ağabeyiniz olarak bu samimi dileklerimi iletmek istiyorum. Ancak Fair-Play çerçevesinde güzel bir lig olmasını temenni ediyorum. Benim sizlerden yegane isteğim 90 dakika sonucunda sahamıza gelen misafirlere olumlu bir şekilde davranmanızdır. O kardeşlerimizin can güvenliği bizlere ve sizlere emanettir. Onları buradan bize yakışır şekilde uğurlayalım. Ben bunu sizden emniyet müdürü olarak değil bir büyüğünüz, bir ağabeyiniz olarak rica ediyorum. 90 dakika sonucunda her şeyin unutulmasını istiyorum. Bu ilçemizin marka değeri ve seyirci profili açısından da çok önemli. Bu konuda bize yardımcı olacağınıza gönülden inanıyorum. Bu vesile ile yaklaşan ramazan bayramınızı kutluyorum” dedi.

Program, yemeğin ardından çektirilen toplu fotoğraf ile sona erdi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24