YÖNETİMİN SUÇU NE?

YÖNETİMİN SUÇU NE?

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından sessizliğe gömülürken, kadraj karşısına geçen yönetim kurulu üyeleri hem teknik konularda bilgi verme hususunda zorluk çekiyorlar, hem de teknik heyet ve Şaban Yıld

 

İnegölspor Basın Sözcülerinden Ahmet Ortakçı, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Altay maçına ilişkin dün bir basın toplantısı düzenledi.

İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulunan Ortakçı, İnegölspor'umuz şuanda 46 puanla ligde 4. sırada bulunmaktadır. Play-Off iddiamız halen devam etmekte. Bu sebeple bu hafta deplasmanda oynayacağımız Altay maçı ve ondan sonra oynayacağımız Tepecik maçı çok önemlidir. Bu maçları alarak Play-Off iddiamızı sürdürmek ve başarılı olmak istiyoruz. Altay cezalı olduğu için sadece İnegölspor taraftarı maça alınacaktır. Pazar günü oynanacak olan maça taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. İnegölspor`da cezalı olan Mahmut ve Yılmaz oynayamayacaklar. Muharrem`in sakatlığı devam etmekte. Maçta yer alıp almayacağı maç günü belli olacaktır” dedi.

SORULAR YANITSIZ KALDI

Ortakçı, basın mensuplarının Teknik Direktör Şaban Yıldırım'ın basın toplantısı düzenlememe gerekçesi nedir?” sorusunu yanıtsız bıraktı. Ortakçı, takımdaki diğer eksiklerle ilgili soruyu da bilmediği için yanıtlayamadı. Yıldırım'ın açıklama yapmama  inadı, İnegölspor yöneticilerini de zor durumda bırakmaya devam ediyor.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32