www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

YÖREX´te İnegöl´e Yoğun İlgi

YÖREX´te İnegöl´e Yoğun İlgi

24-28 Ekim tarihlerinde Antalya´da düzenlenen 8. Yöresel Ürünler Fuarı´nda (YÖREX) İnegöl´e özgü ürünlerin tanıtımının yapıldığı İnegöl standı büyük ilgi gördü. İnegöl Standını, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´da ziyaret etti.

Yüzlerce yerel ürünün sergilendiği YÖREX Fuarı´nda İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından açılan stantta sergilenen İnegöl´e özgü ürünler büyük ilgi gördü. Antalya´da bu yıl 8´incisi düzenlenen fuarda, İTSO´nun standını ziyaret edenler arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´da vardı.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 8´incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), 24-28 Eylül tarihlerinde ANFAŞ EXPO Center´da ziyaretçilerini kabul ediyor.

Türkiye´nin en renkli fuarı YÖREX, 10 bin metrekarelik alanda Türkiye´nin farklı yörelerinden gelen katılımcıları ağırlıyor. Yaklaşık 200 bin ziyaretçi beklenen fuarda 81 ilin yöresel değerleri ve ürünleri sergileniyor. Bursa ve ilçeleri Ticaret ve Sanayi odaları ile Ticaret Borsalarının da aralarında bulunduğu Türkiye´deki 110 oda ve borsanın katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, en çok ilgi gören stantlardan biride İnegöl´e özgü ürünlerin tanıtımının yapıldığı İTSO´nun açtığı stant oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydın´ın temsil ettiği İTSO standını çok sayıda kişinin yanı sıra TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da ziyaret etti.

Fuar hakkında bilgi veren İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, YÖREX´in, üretildiği ve yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri, gıda ürünleri, el sanatları ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmayı amaçladığını belirtti. Fuarda Bursa´nın birçok ürününün sergilenerek ziyaretçilere tanıtıldığını kaydeden Uğurdağ, kendilerinin de İTSO olarak İnegöl´e özgü tarım ve gıda ürünlerini tanıttıklarını kaydetti.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36